A szemüveges srácok tényleg vonzóbbak a nők számára? Okosabbnak tűnnek a nem szemüvegeseknél?
Figyelt kérdés
A 0 dioptriás szemüveg ciki?2015. febr. 24. 02:57
1/7 anonim válasza:
Mások nevében nem tudom, de nekem bejön ha van szemüvege. viszont nem mindenkinek áll jól.ha csak azért akarsz szemüveget hordani, hogy növeld az esélyeid... én lehet,ha kiderülne, már nem sok mindent akarnék az illetőtől. persze a személyiség sokat számít. ne ezzel próbálj inteligenciához jutni.
2/7 anonim válasza:
Nekem szemüveg nélküli pasik jobban tetszenek..
De ha van akinek van és jól is áll neki az sem gond..
De egy ilyen miatt valaki ne hordjon szemüveget..
3/7 anonim válasza:
Szemüvegesként valahogy mindig is borzasztóan idegesített, amikor jól látó emberek csupán divatból kezdtek el hordani sima lencsés szemüvegeket. Addig örüljenek, amíg nem kell nekik hordaniuk, ennyi erővel nem süketet is hordhatnának hallókészüléket a menőségi faktor miatt.
4/7 anonim válasza:
ciki. nagyon ciki.
egyébként tetszenek a szemüveges srácok.
5/7 Oops! válasza:
Nekem INT +10-es szemüvegem van, eddig bevált. ((:
6/7 anonim válasza:
Igen, bejonnek. Nem ciki a 0 dioptrias szemuveg. Erezd jol Magad. N
7/7 A kérdező kommentje:
Egy drága szemüveg az csak bejönne, nem?
2015. febr. 24. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!