Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám rá venni, hogy...

Hogyan tudnám rá venni, hogy randizzunk?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok. És az a baj, hogy neki a cigis full páva gyerek jönnek be. Legalábbis eddig 2 srácba volt szerelmes, szóval nem csak annyi hogy jól néz ki meg minden hanem tényleg szerelmes volt, és ez a két srác az a tipikus cigis, hű de nagyfiúnak hiszem magam típus. És jó én sem az a tipikus jó fiú vagyok meg néha-néha diszkóba vagy buliba 1-2 szál cigit én is elszívok, meg bulikba én is szoktam inni, de azért én nem vagyok olyan mint az 2 srác. És tudom, hogy ennek a 2 srácnak nem jön be ez a lány, mert vannak nála szebb lányok is (de nem kell félreérteni nagyon szép lány csak nem k**va) és tudom, hogy egyiknek sem jött/jön be. És hogy tudnám valahogy elérni, hogy randizzunk és összejöjjünk? Amúgy elég jóba vagyok vele nagyon sokat beszélgetünk, most szombatom voltam egy buliban ős is ott volt, nagyon jól éreztem vele magam, táncoltunk, és talán úgy érzem mint ha egy kicsit közelebb kerültem volna hozzá de ez még nem elég ahhoz, hogy valami komolyabb legyen ebből.

2015. febr. 23. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
De mi a bajod a pávákkal, féltékeny vagy rájuk?
2015. febr. 23. 21:28
 2/7 aladar12 ***** válasza:

"cigis" ettől most falra mászok. dohányzó, dohányos, cigiző stb jobban hangzó jelzők is vannak.

amúgy fogd meg a mogyeszokat a naciba, menj oda a csajhoz, és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve korizni, fagyizni stb-t csinálni veled szombaton délután.

2015. febr. 23. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Is, meg az, hogy bocsánat de sz**ba se nézik és ez bosszantó
2015. febr. 23. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
de ha még lebeszélni se lehet arról a csávoról aki be mos szerelmnes?
2015. febr. 23. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért volt a csaj szerelmes azokba a srácokba? Mert sokan ismerik őket, "menők" (bár ez csak tini felfogás szerint, mindegy...) És kíváncsi, érdekli őt az érdekes srácokat.

Na már most te érdekes vagy? Külső szemmel! Mond meg neki, hétvégén a haverokkal mentek bulizni, délután sportoltál este meg nem érsz rá vele facebookozni mert éppen dolgod van, stb stb stb Légy elérhetetlen, izgalmas, akinek az életében mindig történik valami. És aki amúgy tök jó fej a csajjal, de éreztesd vele, hogy nem Ő a legfontosabb. Fűteni kell a csajt, beszélni vele, de mindig csak egy keveset Ha majd teper nálad a csaj, akkor elhívhatod randizni.

25/F

2015. febr. 23. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
megfogod a hajánál fogva és végig huzzod a randi színhelyéig.
2015. febr. 23. 22:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat,
2015. febr. 24. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!