Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha szerelmes...

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok, és meg akarok halni?

Figyelt kérdés

Ha szerelmes vagyok valakibe, aki belém szintén, de bizonyos tényezők miatt nem lehetünk együtt, és már nem akarom ezt tovább, nem tudok így élni.

L

2015. febr. 22. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Tedd azt
2015. febr. 22. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért nem lehettek együtt?
2015. febr. 22. 22:10
 3/9 anonim válasza:
Adj idôd az egèsz dolognak mert úgy is kialakul ès lesz majd valahogyan akármilyen nehéz is jelenleg. Milk azok a bizonyos tènyezök?
2015. febr. 22. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni, talán akkor nem lenne időd hülyeségeken kattogni.
2015. febr. 22. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne akarj meghalni!

Volt egy unokatestvérem és annak egy barátnője. Nagyon szerették egymást. Azonban a lány szülei tiltották a kapcsolatukat, mert úgy gondolták, hogy az unokatesóm nem illik a lányukhoz (valójában azért nem támogatták őket, mert a fiú rossz anyagi hátérrel rendelkezett). Nem tudtak úgy élni tovább, hogy nem lehettek együtt. Ezért úgy döntöttek, hogy közösen véget vetnek az életüknek, és a vonat elé ugrottak. 19-20 évesek voltak.

Te ne akard ezt!

2015. febr. 22. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon durva a fenti történet. Sajnálom ha igaz.

Tisztelt kérdező!

Ne akarj meghalni, ha gondolod írd meg a történeted és megpróbálok segíteni. Voltam már én is ilyen állapotban mint te szerelem miatt. 26/F

2015. febr. 22. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Sajnos igaz. Nem ismertem őket, mert még a születésem előtt történt. Csak a családi legendáriumból ismerhettem meg a történetüket.
2015. febr. 22. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Sajnálom, hogy kételkedtem. /Szokás hatalma/
2015. febr. 22. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Vedd rá a fiút, hogy megszöktessen, vagy mondj le róla. Esetleg várjátok ki, amíg változnak a körülmények. Ezért minek meghalni? Ez az élet, nem a Rómeó és Júlia...
2015. márc. 28. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!