Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Uralkodni szerető tini lányok?

Uralkodni szerető tini lányok?

Figyelt kérdés
fiatal srác, csak lányoknak!

2015. febr. 22. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez már talán a 10. ilyen kérdés amit látok pár napon belül.

Mindegyiket te írtad ki?

Ha igen és nem volt eredmény akkor válts taktikát. :)

2015. febr. 22. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Tini lányok közt szerintem nincs ilyen, 20, de inkább 30 felüliek űzik ezt a műfajt, és az erre specializálódott társkeresőkön nagyobb sikerrel jársz, mint itt, ahol a dominák is igazából f#szverő kanos palik..
2015. febr. 22. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Meséld már el mi a jó neked ebben ? Dugtál már meg nőt úgy igazán, férfi módjára ? Nem jobb az, hiszen te vagy a domináns ? Csak kérdezem....
2015. febr. 22. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Azt akarod, hogy uralkodjak feletted? Igazán? Rendben.

Akkor mehet a wc pucolás, a vasalás, a feltörlés, valamint a mosogató lefolyójából szedd ki a rothadófélben lévő spagetti szálakat. Most azonnal!

Egyelőre ennyi, aztán majd beszélünk még.

2015. febr. 22. 21:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Fantasztikus! Főleg az iménti válasz volt nagyon vicces! Úgy látom 1 kommentelőn kívül senki nem ismeri a bdsm fogalmát..... sajnálom de elég ha én értem mit keresek és ha lesz olyan aki jelentkezik akkor majd vele beszélgetek!

Amúgy tudom,hogy vannak ilyen társkeresők.. De gondoltam itt megkétszerezem az esélyét ennek!

2015. febr. 22. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Hagyjál már a bdsm dumáddal, pár éve azt sem tudtátok mi az... Pár év múlva meg már nem emlékeztek majd.
2015. febr. 22. 21:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Csak,hogy tudomásodra hozzam kedves okoska. Most 25 vagyok kb 14 éves korom óta tudom mi az a BDSM!

Ha a szürke 50 árnyaltára gondolsz... akkor meg nyald ki szépen,fényesre a popómat, mert még nem láttam de nem is érdekel! <)

2015. febr. 22. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz a lelkemre hatni kérdező, mert nincsenek ferde hajlamaim.
2015. febr. 22. 21:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Helyes! Akkor maradjunk ennyiben!
2015. febr. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!