Szerintetek baj ha nem kuldok valakinek 5nap utan melltartos kepet?
Figyelt kérdés
Nem fogok valakinek akit meg nem is ismerek ilyeneket kuldeni......minden fiu ilyen??? Azt mondta ha nem kuldok nem is ír,en mondtam hogy oke de nem hagy beken.2015. febr. 22. 18:09
11/13 A kérdező kommentje:
Nem is kuldtem,nem is fogok ,csak azt mondta hogy egyszer majd kuldenem kell,amin csak nevettem.
2015. febr. 22. 18:28
12/13 anonim válasza:
Ne küldj neki egyáltalán semmit. Nem csak azért mert bunkóság tőle ilyent kérni, hanem azért is mert simán visszaélhet a fotóddal. Nem hallottál még ilyen sztorikat? Hány fiatal lány lett már öngyilkos azért mert valakinek küldött egy képet akit nem is ismert az meg visszaélt a képpel, fűnek-fának mutogatta. Sőt még rosszabbat is csinált. Aztán szerencsétlen áldozatot mindenki annyira cikizte, hogy már csak az öngyilkosságban talált megoldást.
Olyan világban élünk, hogy nem bízhatunk senkiben, főleg nem az interneten.
Amúgy meg ki tudja, nem is az az illető akinek kiadja magát. Lehet, hogy valami pedofil, perverz állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!