Miről beszéljek vele?
Az egész úgy kezdődött hogy kint voltam a jégkorcsolyapályán és ott volt egy fiú a barátjával.Nagyon megtetszett egész idő alatt őt figyeltem.
De aztán elmentek.Nagyon sajnálom hogy akkor nem ismerkedtem vele meg.De ha még találkoznák vele akkor mit mondjak neki miről beszéljek vele?Légyszi írnátok párbeszédet.
- Szia! Téged már láttalak múltkor a korcsolyapályán, te voltál az a srác, aki olyan sokat bénázott, nem?
- Szia, te összekeversz vkivel!
- Dehogy keverlek, annak a srácnak is ilyen hülye feje volt, mint neked.
- Te tényleg összekeversz, nekem nincs hülye fejem.
- Most azt mondod, h hazudok???
Jajj, idáig bírtam most, fáradt vagyok ehhez, a szituáció hozza, rögtönözni kell tudni, ami nem mindig egyszerű, de nekem is megy elég sokszor, szóval nem lehetetlen. :)
Vmi poént nyomjál, én poénos csajokat szeretem, ha kicsit még be is tudnak szólni, vagy legalábbis feldobják mindig a labdát. Ez mondjuk durva kezdésnek, de ki tudja, h mennyire beteg, lehet, h ez még be is jön neki. :D
Szuper párbeszéd :D
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!