Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valami szakirodalom ami...

Van valami szakirodalom ami segít, hogy megtanuljak jól kommunikálni?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 19, és eddig még nem volt barátom.. pedig eddig nem aggódtam, mindig úgy voltam vele, hogy ha nincs olyan, akivel bejövünk egymásnak, akkor így van és kész. De most már, ha látom, hogy esetleg szimpatikus vagyok valakinek, egyszerűen nem tudom, hogy legyek egyszerre normális és intelligens, meg még érdekes és humoros is, és valamennyire képes legyek mutatni felé, hogy engem is érdekel ő, de azért nem túlságosan...

Múltkor volt egy eset, amit szerintem elszalasztottam, mert megijedtem. Mindig attól félek, hogy nem leszek elég érdekes... de közben elhiszem magamról, hogy az vagyok, mert vannak barátaim:P

Szóval a kérdésem az, hogy van-e valami, amiből az ilyesmit meg lehetne tanulni, vagy van-e valami tanácsotok. Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem nekem tényleg erre van szükségem.

2015. febr. 22. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem hiába lehet doktorálni is kommunikációból, nagyon fontos a párkeresésben is, hogy azt közöljük és úgy, ahogy a másik fogadni is tudja.

Googlebe ennyit beírsz, hogy kommunikációelmélet és ennyi szakirodalmat találsz, amennyit csak akarsz.

2015. febr. 22. 14:15
 2/10 B.G 88 ***** válasza:

Nem kell ezt tanulni, add magadat, és ha ez bejön valakinek akkor megoldódott a problémád.

Nem kell úgy csinálni, mintha érdekes lennél, közben meg lófa*zt vagy az... Ez olyan, mint a push-up melltartó, vagy egy kígyóubi a gatyában, stb. úgyis kiderül,hogy mi van a felszín alatt.

2015. febr. 22. 14:17
 3/10 A kérdező kommentje:
de én érdekes vagyok:D egyébként szerintem ez a legfontosabb egy emberben.. ha szerinted nem érdekes valaki, akkor nem is érdemes vele beszélgetni.. de mondjuk ehhez jó emberismeret is kell. mert hiába teszek azért, hogy bejöjjek valakinek, ha rájövök, hogy nekem ő nem is kell
2015. febr. 22. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
főiskolára kell menni, hogy majd megtanítanak, jó zsíros bankókért.
2015. febr. 22. 14:25
 5/10 A kérdező kommentje:
szóval valami bevált irományt nem tudnátok ajánlani?
2015. febr. 22. 14:26
 6/10 B.G 88 ***** válasza:

Nem értetted a választ...

Ha alapjároton normális, intelligens vagy, humoros, érdekes, stb. Érdekel az akivel beszélgetsz, akkor nem kell megtanulnod kommunikálni vele, mert megy magától

2015. febr. 22. 14:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó, értem. Csak már olyan régóta várom, hogy menjen magától:S
2015. febr. 22. 14:38
 8/10 anonim válasza:

könyvek a nonverbális kommunikációról.

Ha gondolod, beszélgethetünk a témáról :)

23L

2015. febr. 22. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elmélet még nem elég, azt a gyakorlatban is tudni kell használni. Minden helyzet más és más: ha betanulsz egy formulát, akkor az élet úgyis mást ad. Ezért jobban jársz, ha magadat adod, idővel úgyis formálódsz.
2015. febr. 22. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy, a kommunikációra képtelen társadalomban kivel akarsz kommunikálni, majd, ha megtanultad? A bantu négerek közt megbszhatod, ha perfekt vagy az összes világnyelvből, akkor se fogsz tudni szót érteni velük.
2015. febr. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!