Leszbikus lányok, van kedvetek beszélgetni, ismerkedni? (Szeged)
Figyelt kérdés
Főleg szegedi/csongrád megyei lányokkal beszélgetnék. Szeretnék új embereket megismerni és kicsit jobban megnyílni. Egyenlőre csak itt gyakorin beszélgethetnénk, és ha valaki szimpi adhatok facebook elérhetőséget. A többit privátban, 20/L/L2015. febr. 22. 13:42
2/7 A kérdező kommentje:
bárki megdobhat egy üzivel, nem harapok
nem gond az sem, ha nem szegedi vagy:)
2015. febr. 22. 17:56
3/7 anonim válasza:
Nincs túljelentkezès. Legközelebb este felè ìrd ki szerintem. Akkor magányosabbak az emberek. Meg jobban fel is jönnek. Konkrètan szegedi vagy? Mit csinálsz ott? Látszik rajtad hogy leszbikus vagy? Vagy beleolvadsz a szürke tömegbe?
4/7 anonim válasza:
Bi vagyok, ha az is megfelel írhatsz.
18L/ szeged
6/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem szegedi vagyok:) itt tanulok és sokszor hétvégére is maradok, szóval mondhatni már itt élek. Szerintem mások nem mondanák meg rólam, de volt aki azt mondta, hogy ő nem lepődött meg amikor megtudta:)
2015. febr. 25. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!