Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem akar senki sem...

Miért nem akar senki sem beszélgetni velem?

Figyelt kérdés
19 F vagyok, magányos :(

2015. febr. 22. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Unalmas, érdektelen és teljesen átlagos vagy, tehát nem rendelkezel semmi olyannal, amivel felkelthetnéd bárki érdeklődését is.
2015. febr. 22. 12:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok jó, hogy segítsek másoknak, amit szeretek..de sok szeretetet nem kapok :(
2015. febr. 22. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

De nehéz az iskolatáska,ilyen szép napos délelőtt

Peti vár a válaszra várva

Senki nincs,ki megvárja őt..

Vmiért most ez ugrott be erről LOL

2015. febr. 22. 12:58
 4/8 bandi6891 ***** válasza:

Azt hiszed a segítség nyújtás itt számít valamit,ha mentős lennél,tűzoltó vagy ápoló akkor számítana időnként.De nőket nem fogsz megkapni ezért.

(egy hasonló)

2015. febr. 22. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert önzetlenül segítesz másoknak. Egy papucs vagy, egy lelki szemeteskosár és ha ezt valaki tudja is rólad, az csak ezt használja ki. Régen nekem is volt ilyen gondom, de mióta leszarom az embereket és bunkó, f-sz vagyok azóta minden oké.. A segédkezést meg korlátozd azokra akik a legközelebb állnak hozzád. A legjobb haverod, a barátnőd és a szüleid. Ennyi a megoldás.
2015. febr. 22. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Keress valami chat oldalt. Itt csak retardáltakat találsz xD
2015. febr. 22. 14:37
 7/8 anonim válasza:

(Én lány vagyok)

Szoktál járni bulizni vagy valahova ahol szép lányokat lehet megismerni?

Jó tény hogy a legtöbb egy .... de vannak normális lányok is!!

Ja és ha normális lányt akarsz avval ne legyél hülye mert elcseszed vele az egészet!!

Az olyan lányok meg csak arra valók hogy meg huzd őket!!

Ha normális lányt akarsz legyél vele normális!

2015. febr. 28. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szeretnelek teged bemutatni a sportloveszetnek. Egy orvosi, egy fegyvervizsga a Sunorsegen keresztul es lepj be egy klubba. Mar lohetsz is .22-es kaliberrel.

Van sikloernyozes is. Ket hetvege alatt megvan a vizsgad es kapsz felszerelest. Hasznaltam 100-150 ezerbol kapsz sajat cuccot. Tele van puncival ez a sport es minden orszagban uzhetek. Ha egyszer van felszerelesed, akkor majdnem ingyen van a repules.

Vagy vegyel egy szar autot es mondd meg a haveroknak, hogy te jozan maradsz es hozod viszed oket. Lesz annyira baratod, hogy egy eletre eleged lesz beloluk, A lanyok is jonnek majd.

Minel tobb mindent csinalj folyamatosan a hetvegen, annal tobb embert ismersz meg.

2015. febr. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!