Mit tegyek? Vajon en hibaztam?
Az embereket könnyű megbántani. Ha tényleg olyannak tűnt, amilyennek mutatta magát, szerintem kár volt aggódnod.
Ráírhatsz, de lehet nem fog válaszolni.
Gondolom ő már abban gondolkodott, hogy együtt lehettek, és most azt hiszi, nem hiszel neki, és nem bízol benne, akkor kár a szóért.
Nos, ha jól érte, te kb 1,5 hónapja levelezel egy férfival, akit jóformán nem is ismersz, mivel sosem találkoztatok.
Egyből az a mondás jut eszembe, hogy "ha valaki valamit meg akar tenni talál rá módot, ha nem akarja megtenni akkor talál kifogást"-nem akart találkozni, ezek csak ócska kifogások voltak.
Én nem várnék rá, túl elérhetetlen és link a fazon.
Képzeld ha párkapcsolatban lennétek...milyen alak az ilyen? megbízhatatlan. Vita lenne, lelépne te meg ennéd az ideget...mint most is.
fájt neki az igazság! Jól tetted, hogy elmondtad neki hogy mivan!
Légy észnél, hagyd a francba
Szerintem meg épp ellenkezőleg !
Egy potenciális, profi szélhámos nyugtatgatna igazán.
A "banális vitákat " pedig nem egy kialakuló félben lévő kapcsolat elején szoktak kezdeményezni.
Talán csak nagyon önérzetes, meg fáradt volt ehhez.
Azért csak írjál, légy türelemmel,s, ne lovagolj azon a régi témán.
Kedves utolsó, a 2. vagyok.
És nem gondolod, hogy egy felnőtt-érett férfi MEGBESZÉLI a problémáit-sérelmeit, nem eddig napokig duzzog?
AZ önérzetesség nagyon jó dolog (amugy nem!!!) csak mértékkel, ez már inkább bunkóság.
A kérdező nem ért a némaságból, a férfinak kommunikálnia kéne vele, nem pedig eltünni napokra. Ez a nőben kételyt ébreszt.
ÉN HAGYNÁM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!