Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Vajon en hibaztam?

Mit tegyek? Vajon en hibaztam?

Figyelt kérdés
Januar 13 -an interenetek keresztul megismerkedtem egy sraccal aki spanyolorszagban dolgozik kb 10 eve es haza mar csak latogatoba jar...akkor amikor elkezdtunk beszelni eppen az orszagban volt vakacion...nagyon jol egyeztem vele mindvegig es kolcsonaoz vonzalo alakult ki kozottunk.Mar a legelejen kinyilvanitottuk egymas fele hogy lehetnenk egy par...csak hat a tavolsag...aztan ahogy jobban bele merultunk a beszelgetesbe eljutottunk odaig hogy megigerte nekem hogy eljon hozzam(merthogy az orszagban is tavol lakunk egymastol kb 4 orai atutoutra lakik tolem) hogy talakozzunk...csak szolt hogy az autoja muhejbe van javitason...vartunk hogy keszlegyen csakhogy a talakara nem kerult sor mert szolt hogy surgosen vissza kell utazzon spanyolorszagba:(...kezdtem ketelkedni...gondoltam ha nem keres akkor biztos csak unalombol beszelt velem...habar nem hinnem mert tenyleg napi szintem beszeltunk es volt ra alkalom ejeleken keresztul!!!szoval vissza utazott es direkt nem kerestem...de o meg igen ugyanugy,es minden rendben ment addig amig egy nap fel nem rattam neki a temat hogy vegul nem ismerjuk egymast es akarmijen ember is lehetne akar csapdaba is akarhatna csalni...mert sok rossz ember van a vilagon es nekem nincs ra garanciam hogy neki valoban tisztak a szandekai...tenyleg csak annyit vartam volna el hogy megnyugtasson s lecsillapodtam volna...valojaban nem gondolom hogy o ki akarna hasznalni...csak jo lett volna ha ezt tole hallom...s erre felmergelodott s annyit irt csak hogy csalodott es hogy megy el otthonrol es ki is lepett...en meg meg akkor valaszoltam neki hogy csillapodjon le...gondoltam masnapra elmulik a haragja...de nem igy lett nem beszeltunk egy egesz napot...aztan nem birtam magammal de nem is tudtam mit irjak neki s igy irtam neki "....."-amire semmit sem valaszolt s azotatol megint eltelt egy nap...nem tudom mit tegyek lehet csak le akart razni s ez a banalis vita pont jol jott neki...s ha igy van akkor felesleges keresnem...de lehet hogy o is gondol meg ram s lehet engem hibaztat a feltetelezesem miatt...en meg csak annyit vartam el hogy megnyugtasson ugyis hittem volna neki.egyszer meg korabban vitaztunk valamin es akkor o keresett meg.most meg semmi valasz a "......"-ra ha o is csak ennyit irna mar megnyugodnek.mit tanacsoltok irjak neki vagy sem?

2015. febr. 22. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Az embereket könnyű megbántani. Ha tényleg olyannak tűnt, amilyennek mutatta magát, szerintem kár volt aggódnod.

Ráírhatsz, de lehet nem fog válaszolni.

Gondolom ő már abban gondolkodott, hogy együtt lehettek, és most azt hiszi, nem hiszel neki, és nem bízol benne, akkor kár a szóért.

2015. febr. 22. 11:15
 2/5 anonim válasza:

Nos, ha jól érte, te kb 1,5 hónapja levelezel egy férfival, akit jóformán nem is ismersz, mivel sosem találkoztatok.

Egyből az a mondás jut eszembe, hogy "ha valaki valamit meg akar tenni talál rá módot, ha nem akarja megtenni akkor talál kifogást"-nem akart találkozni, ezek csak ócska kifogások voltak.

Én nem várnék rá, túl elérhetetlen és link a fazon.

Képzeld ha párkapcsolatban lennétek...milyen alak az ilyen? megbízhatatlan. Vita lenne, lelépne te meg ennéd az ideget...mint most is.

fájt neki az igazság! Jól tetted, hogy elmondtad neki hogy mivan!

Légy észnél, hagyd a francba

2015. febr. 22. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg épp ellenkezőleg !

Egy potenciális, profi szélhámos nyugtatgatna igazán.

A "banális vitákat " pedig nem egy kialakuló félben lévő kapcsolat elején szoktak kezdeményezni.

Talán csak nagyon önérzetes, meg fáradt volt ehhez.

Azért csak írjál, légy türelemmel,s, ne lovagolj azon a régi témán.

2015. febr. 22. 11:20
 4/5 anonim válasza:

Kedves utolsó, a 2. vagyok.

És nem gondolod, hogy egy felnőtt-érett férfi MEGBESZÉLI a problémáit-sérelmeit, nem eddig napokig duzzog?

AZ önérzetesség nagyon jó dolog (amugy nem!!!) csak mértékkel, ez már inkább bunkóság.

A kérdező nem ért a némaságból, a férfinak kommunikálnia kéne vele, nem pedig eltünni napokra. Ez a nőben kételyt ébreszt.

ÉN HAGYNÁM!!!

2015. febr. 22. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:
igazatok van...ha igazan akart volna akkor eljott volna hozzam...most hogy igy alakult mar sosem tudom meg hogy jott volna vagy sem,allitolag valamikor jovo honapban jott volna az itt hagyott autoja utan es akkor talakoztunk volna...de szerintem ha ezt o meg most is akarna akkor nem hagyna ezt annyiban...megulis nem nagy dolog ha az ember lanya feltesz egy ijen kerdest egy "vad idegen" pasinak aki lehet hogy csak hitegette (ami amugy valoszinu)csak ezzel nagyo atesett a lo masik oldalara...tenyleg folosleges volt hitegetnie plane hogy megkertem ra hogy ne tegye ha nem gondolja komojan...semmikepp sem irok neki mert ugy erzem ha fontosnak tartott volna megnyugtotott volna arrol hogy komojak a szamdekai es nem kihasznalni akart...
2015. febr. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!