Lányok nektek az ilyen testalkatú pasik tényleg nem jönnek be?
Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint a legtöbb lánynak a vékony és izmos férfiak tetszenek. És a kicsit zömökebbek már nem. Ezzel sokszor tényleg így vagytok? Ha lehet, akkor normális válaszokat kérnék. Előre is köszi.2015. febr. 21. 12:15
1/7 anonim válasza:
Így van, mert a nagy részük felszínes, selejtes, és csak a külső illetve a pénz érdekli őket, érzelmileg nullák. Ez neked újdonság? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem újdonság. Csak halványan azért még él bennem a remény, hogy van aki nem olyan, mint amit te írtál. :D
2015. febr. 21. 12:30
3/7 anonim válasza:
Vannak kivételek, nehéz megtalálni, általában foglaltak :)
4/7 anonim válasza:
Nekem is alapvetően a magas szálkás fiúk jönnek be, de a külső nem minden. Volt már törpe nádszál barátom is őt is ugyanúgy szerettem. Zömök alatt nem tudom mit értesz... Kövér? vagy csak mackósan izmos nem szálkásan? Mert a nagy mennyiségű túlsúlyt nem nagyon tudom tolerálni, mivel elhanyagoltságra utal.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem a kövérre gondolok. Hanem olyanra, akinek van egy kis hasa, és nem teljesen vékony. Abban igazad van, hogy a kövérség elhanyagolásra utal. De akinek van egy kis hasa azt nem tudom, hogy az még mennyire elfogadható.
2015. febr. 21. 13:45
6/7 anonim válasza:
Az egyáltalán nem probléma. Engem csak a kimondott dagadt emberek nem vonzanak. A kis has nem zavaró egyáltalán (amíg látod a péniszed nincs nagy baj. :D)
7/7 A kérdező kommentje:
Ha gondolod akkor küldhetek képet hogy milyenre gondolok. :D Csak mihez tartás miatt.
2015. febr. 21. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!