Van ilyen srác?
Figyelt kérdés
Aki intelligens, vicces, mindenkivel kedves, magabiztos és laza, és jól is néz ki (arcra és testre is).2015. febr. 20. 16:05
11/23 anonim válasza:
Itt vagyok! Csak mondjuk már nem srácnak nevezném magam :-P
12/23 anonim válasza:
Minden stimmel, kivéve a 'mindenkivel kedves' rész. Ha valaki irritál vagy nem szimpatikus azzal nem állok le bájologni. Bunkó sem szoktam lenni, inkább próbálom levegőnek nézni az illetőt, csak akkor szólok hozzá ha muszáj és akkor is tárgyilagosan.
F/24
13/23 A kérdező kommentje:
Az ilyen pasiknak miért van szükségük arra, hogy ide írjanak? :)
2015. febr. 20. 16:23
14/23 anonim válasza:
Mert a munkahelyemen le van tiltva a facebook és a youtube :)
15/23 anonim válasza:
Neked sem kellett volna ide kérdést feltenned! Oldd meg a gondjaid a való életben!
16/23 anonim válasza:
Itt vagyok. Bár én a világért se nevezném magam srácnak. 26/F
17/23 anonim válasza:
#13:
Szórakozásból írok ide ... hol trollkodok, hol - ha értelmes a kérdés - normálisan válaszolok.
Ez is egy kérdés volt ... válaszoltam :-P
#11-es voltam.
18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
Csak tudni szerettem volna, hogy van ilyen srác...vagy pasi. :)
2015. febr. 20. 16:50
19/23 anonim válasza:
Itt vagyok :P Am szórakozásból írok ide, illetve pont azért amiért normális vagyok, nem hányom szét magam minden hétvégén mert buli van... szal nem nagyon ismerkedek, mert vagy munka, vagy simán haverral iszogatok. 20F :)
20/23 anonim válasza:
Te a cirkuszban keresed a bohócokat, majd ők szórakoztatnak téged egész nap, csak győzd megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!