Mit értenek azon a nők általában, hogy egy pasinak legyen egzisztenciája?
Mikor egy pasi ismerkedik sokszor hallja azt a nőktől hogy fontos hogy egy férfinek legyen egzisztenciája.
Lehet egy férfinek így is egzisztenciája meg lehet úgy is. Azaz lehet valakinek régi skodája, meg lehet valakinek Audija, BMW-je, lehet nyaralni menni a Balatonra egy kis motelba és lehet menni egy luxus szállodába a tengerpartra. Lehet márkás drága ruhákat venni, meg lehet olcsó turkálóba vásárolni. El lehet menni egy 5 csillagos luxus étterembe enni, de el lehet menni a sarki bisztróba is stb.
Így is meg lehet élni meg úgy is. Ez is egy egzisztenciális szint, meg az is. Mire gondolnak a nők általában mikor egzisztenciára gondolnak?
Kimondva kimondatlanul, de az ismerkedési fázisban igenis sokat számít mennyit adsz a külsőségekre.
Egy nagyon jó barátom évekig szingli volt, nem tudott egy normális kapcsolatot kialakítani senkivel, majd egyszer gondolt egy nagyot és megpróbált gyökeresen átformálni az életét....és sikerült Neki.
Manikür-pedikür,fodrász,szolárium, új márkás öltöny és cipő!!!!....mindezt nem önfejűen hanem segítséget kérve hozzáértő emberektől. Fogalmazzunk úgy, hogy összerakták.
Volt egy 5 éves Opel Astrája, eladta és vett egy 9 éves BMW kombit ugyanannyiért, majd meghozta a legnagyobb döntést és a Pestszentlőrinci lakását kiadva beköltözött egy új építésű albérletbe a West-end közelébe. Ugyanaz az ember....de kívülről egész máshogy néz ki. kb 1 millióból felépített egy imázst, ami bár nem feltétlen a saját ízlését tükrözi, de belátta, hogy annak az érdekkörnek akinek Ő imponálni akar mégis fontos. Levetette a büszkeségét és átformálta magát olyannak, hogy potensebbé tűnjön. Egy nagy színészkedés az élet....csak tisztában kell lenni melyik darabban is játszol.....
37F
Igen!!!
Van egy 13 évvel fiatalabb barátnője, aki szerencsére pont azért szereti, mint amilyen való életben(humoros,intelligens,végletekig őszinte)....de Ő is azokra az apróságokra figyelt kezdetekben mint a vele egykorú Nők többsége....a külsőségekre. :)
37F
Nekem azt jelenti, hogy ne tőlem várja el, hogy eltartsam (ezt én sem várom el), és ne sajnáltassa magát, hanem tegyen lépéseket az önállóságáért. Nem egy életképtelen kölyköt akarok társnak, hanem egy önálló felnőtt embert, amilyen én is vagyok.
Nekem volt már "pár" munkahelyem, tudom, milyen a munkanélküliség, de mindig talpra álltam, és mentem tovább. Ebből eredményeim lettek. Szóval szó sincs róla, hogy nem tudom, mennyire nehéz, mert pontosan tudom, csak én hagytam, hogy az önsajnálat lehúzzon. Persze nem volt könnyű, de így mégiscsak jobb.
(miért nem lehet javítani?...)
csak én nem hagytam, hogy az önsajnálat lehúzzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!