Alacsony lányok, szeretnétek ismerkedni egy alacsony pasival?
1#
A kék csajok nem igazán jönnek be. A szőrös lábfej sem igazán az esetem.
A barna haj nem jelent hátrányt az ismerkedésnél, az alacsony termet igen. Szóval nem ugyan az a kategória a kettő.
De igen, szeretnék ismerkedni egy barna hajú lánnyal...
Akkor add fel :D
A törpök kasztján kívül sok esélyed nem lesz :(
Max szélsőségesen uralkodó vagy babusgató nők mellett (anyád 2.0 eme második)
6#
Az, hogy te nem kellessz egy nőnek sem, az nem jelenti azt, hogy másnak sem sikerülhet. Fejezd be a hisztit, mert egy kicsit már kezd unalmas lenni....
Tipikus...csak a pasik gondolkodhatnak így...hogy az alacsony pasik eláshatják magukat...
Mivel alacsony vagyok (158 cm), nálam kifejezetten előny, ha egy pasi alacsony, legalább nincs szükség kislétrára egy csókhoz :D
Egyébként van barátom, csak gondoltam szólok, hogy a nők máshogy gondolkodnak...:)
8#
Egy magas nő nem szívesen járna nála alacsonyabb pasival. Meg nekem is kellemetlen lenne, ha lábujjhegyre kéne állnom a csókhoz. De ez a rejtett erőforrás amúgyis csak egy megkeseredett örökszűz, kb minden kommentjénél összeveszek vele XD
Az alacsonyság sem jobban hátrány, mint egy barna haj, csak a felszínes köcsögöknél, olyanokkal meg nem is érdemes leállni. Abszolút nem ezen múlik, hogy ismerkednék-e valakivel vagy sem.
Barna hajas válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!