Bátor Erik kérdése:
Mit tegyek ha néha úgy érzem hogy nem bírok egy lány nélkül élni?
Figyelt kérdés
Még nagyon fiatal (fiú ) vagyok ehez de néha szeretnek egy barát nőt és csúnya vagyok úgyhogy tudom hogy nincs esélyem náluk ilyenkor mit csináljak ?? Tudom h gáz .2015. febr. 19. 22:03
2/5 A kérdező kommentje:
13
2015. febr. 19. 22:06
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy én most léptem a második x-be. Én is így érzek. Nálam már kezdeményezett több lány is, de idióta vak voltam. Most meg itt ülök egyedül. Nem tudom, hogy szabadidődben mit csinálsz. Fejlessz magadon. Sportolj, legyél érdeklődő, keress olyan programokat, ahol sok korodbeli van egy helyen. Semmiképp ne otthon ülj!
Nap mint nap látok hihetetlen ocsmány patkány melegítős proletár "csávókat" tök aranyos lányokkal. Nem tudom hogy csinálják, de mindenkinek van esélye. Ha magadról van szó, legyél maximalista, akarj mindenből többet tudni, fejleszd a testedet. Hidd el lesz majd eredménye.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi
2015. febr. 19. 22:15
5/5 anonim válasza:
Optimizmus! Optimizmus mindenek felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!