Síelés közben lehet ismerkedni? 17/L Szlovákiába megyünk
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 21:56
1/10 anonim válasza:
Biztos lehet, de azért a símaszkot vedd majd le, meg a szemüveget. :DD
2/10 anonim válasza:
Lehet. Csak attól függ hova mentek. Nem mindenki tud itt magyarul. (Sk-ból vagyok)
3/10 Coldhands válasza:
ha jól síelsz, és nem buksz orra közben, miért ne?
4/10 anonim válasza:
Én is SK-ból vagyok, és hát gondolom sielni Tátrába mennek és hát azért akad aki tud magyarul, de nem sokan.
Ha csallóközben lennének hegyek, na ott lehetne ezerrel :D 15/F
5/10 anonim válasza:
Bárcsak én is mehettem volna ilyen idős koromba síelni. Biztos nem azzal lettem volna elfoglalva, hogy kivel ismerkedek. Jó esetben az jön magától úgyis! ;) Becsüld meg a lehetőségeidet ;)
6/10 A kérdező kommentje:
Zázrivába megyünk vagyis nem tudom igazán,de ott lesz a szállás. Igazából amgolt tanulok és jó lenne,ha azt is tudnám gyakorolni. #5 Tudom,most megyek először unokatesómék hívtak meg.
2015. febr. 19. 22:03
7/10 anonim válasza:
nemhiszem h ott nagyon szeretnék a magyarokat, de hátha ott talál rád valaki :) (szintén SK-ból)
8/10 anonim válasza:
Síelés KÖZBEN biztos nem, tudod akkor nagy sebességgel siklasz.
Ám a szállodákban találhatsz magyarokat.
9/10 anonim válasza:
Felvonózásnál szerintem simán :) Ha olyasvalaki vetődik mellém, aki szimpatikus, akkor szoktam vele beszélgetni, bár lánnyal még így semmi nem jött össze. 18/F
10/10 anonim válasza:
szerintem nem a legjobb megoldás a sípályákon, de mondjuk ha olyan hotelben vagytok ahol van mondjuk medence akkor szerintem ott nagyobb valószinűséggel. Vagyis csak magamból indulok ki. 18/F szintén SVK-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!