2014.12.28-án Szegeden egy buszmegállóba álltam esett a hó. Egyszer csak megjelent egy lány. Beszélgettünk mondta hogy Kecskemétre tart majd stoppolni fog. Kb 173cm magas lehetett szőke haja volt azóta is ő jár a fejemben! Valaki tud róla valamit?
Szia!
Én vagyok az. Akkor helikopterrel szállítottak Budapestre, sürgősségire. Mikor ott hagytál, megjött a buszom. Kecskeméten leszálltam és kimentem stoppolni. Hamar felvettek, egy fekete mercédesszel. Szimpatikus volt az alak, feltűnően kedves. Nem értettem miért, de jól esett, hogy Ő, ellentétben veled foglalkozik velem. Jól esett a törődése. Viszont az út során alakultak a dolgaink és erőszakoskodni kezdett. Nem részletezem, nem is igazán emlékszem a történtekre, de belehajtottunk egy lovaskocsiba.
Aztán itt ébredtem, megműtöttek, acélcsavarok fogják a gerincemet, gipszben van kezem-lábam. De egy a fontos: Ő még most is itt van velem!
Ezért kérlek, hogy ne zaklass, ne keress. Fájt, hogy úgy otthagytál, nem akarom, hogy a szívem is darabokra törjön.
Szia!
El ne hidd ez tuti nem õ
Amúgy sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!