Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kerülik az emberek a...

Miért kerülik az emberek a szemkontaktust?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagyon sok ember egyátalán/alig-alig nyitott a körülötte lévő emberekkel együtt, vagy velem van a baj, mert én nem csőlátással közlekedek és mások szemébe merek nézni?
2015. febr. 19. 18:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy az állatok szokták a szemkontaktust veszélyforrásnak érzékelni :D
2015. febr. 19. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen én azért félek, mert mi van, ha nem azért néz mert tetszek neki, hanem mert TV van a fejemen :C
2015. febr. 19. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
te normális vagy?! a mai fiatalok beszélgetés helyett is szemeznek, meg pirulnak meg a ku*rvaanyjukat tudja mit csinálnak, csak nem beszélnek. rosszul vagyok már ettől!
2015. febr. 19. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
A szem a lélek tükre és sokan inkább elrejtik.
2015. febr. 22. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert néha vagyok olyan kis naiv hülye, hogy többet képzeljek egy ártatlan női nézésbe, szemezésbe, pillantásba, mosolyba. Így elkerülve a problémákat inkább nem nagyon nézek nők szemébe. Problem solved!
2015. febr. 22. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Én két okból nem merek más szemébe nézni.

1. Ha lány az illető, akkor azt hinné rólam, hogy akarok tőle valamit, pedig nem, emiatt pedig félne tőlem vagy elutasító lenne.

2. Ha férfi, akkor azt hinné, hogy valami meleg vagyok és bejön nekem. Általános suliban vissza is szólt már nekem valaki, hogy "Mit nézel?? B*zi vag??!".

Más lányokat meg viszont zavart, hogy beszélgetés közben nem feléjük néztem, illetve csomó ember beképzeltnek tart, mert nem feléjük néztem beszélgetés közben. Nem értem most mi van.

2015. febr. 22. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
# 1 Az ember is csak állat...
2015. febr. 22. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:

fúúúúúú de utálom ezt énis...

nézzetek a szemébe annak, akivel beszéltek!

tök hülyének nézhetek ki, hogy én végig ránézek az emberre, neki meg még a feje sincs felém fordulva...

2015. febr. 22. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!