Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok tippet adni hogyan...

Tudnátok tippet adni hogyan kezdjem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy nagyon tetszik egy Nő. Nincs köztünk annyira nagy korkülönbség. Én 25 vagyok a Nő pedig 30 éves. Minden nap találkozunk mivel egy helyen lakunk és még egymás alatt is (panelházban) Szoktunk beszélgetni és nagyon megkedveltem első ami megfogott benne az a mosolya na meg persze a többi. Jön a Nőnap majd és úgy érzem hogy muszáj vagyok valamit mondani neki vagy adni virág stb. Belemenő vagyok csak nem tudom hogy kezeljem le a helyzetet majd vagy hogy közelítsem meg a dolgot mivel nem tudom hogy reagálna rá így elsőre. Valami ötlet vagy hasonló helyzetet szívesen meghallgatok. Előre is köszönöm

2015. febr. 19. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha sikerülne Nőnapon találkozni vele,vegyél egy szál virágot neki!
2015. febr. 19. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne bonyolítsd túl,mert megrémül :) Elég lesz egy szép virág,szépen odaadod neki aznap.Biztos örülni fog neki.Én hagynék neki egy kis időt hogy megeméssze a dolgot,miszerint számodra szimpi.Virágátadás után látni fogod mikor összefutsz vele,hogy ő hogy veszi a lapot,ha bájos,stb.,akkor hívd át magadhoz egy kávéra ha egyedül laksz,vagy egy kávézóba.
2015. febr. 19. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!