Miért akar barátkozni ha ennyire zavarja a származásom?
Figyelt kérdés
Buliban megismertem egy srácot, minden nagyon jól alakult, nem történt semmi csak beszélgettünk. Aztán randiztunk, szinten nagyon jó volt amíg szóba nem került hogy én félig kubai vagyok. Egyáltalán nem látszik rajtam, itt születtem, magyar az anyanyelvem. Ő viszont rasszista. Azt mondta neki ez nem fér bele, mert ütközik az elveivel hogy "olyannal" összeálljon mint én. Azt mondta örül hogy megismert és szerinte maradhatunk barátok mert nagyon jól megértjük egymást, ezt leszámítva. Azóta gyakran keres, találkozni akar, de folyton hajtogatja hogy még szexre sem kellenék neki a szarmazasom miatt. (nem mintha én akarnék tőle valamit ezek után).
Miért csinálja ezt?
2015. febr. 19. 12:25
11/12 anonim válasza:
Nem az a gond hogy hasonlítasz a cigókra,vagy az is vagy ?
12/12 anonim válasza:
Nem látszodik? Nehéz elhinni. Amúgy meg kerüld az embert,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!