Ilyen férfi csak a könyvekben létezik?
Figyelt kérdés
Ezt az idézetet molyon láttam és szerintetek létezik egyáltalán ilyen férfi, aki így gondolkodik?
"– Milyen nőre van szükséged, kedves Róbert?
Farkasszemet néznek.
Hosszan.
Mélyen.
A vánszorgó másodpercek egyikében végül a férfi megszólal:
– Eszesre és mégis esztelenre. Olyanra, aki megfogadja, hogy minden őrültségbe velem tart. Akivel élhetek." /Lakatos Levente: Aktus/
2015. febr. 18. 18:55
2/9 anonim válasza:
Én többé kevésbé ilyen vagyok, de persze ez attól függ, hogy hogyan is értelmezzük az idézetben leírtakat.
3/9 anonim válasza:
hát z jól meg van fogalmazva
mellesleg nekem is ilyen kellene :D
4/9 anonim válasza:
Pedig még nem haltak ki. Én is ismerek egy ilyet, de ő már foglalt. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak nekem nem sikerült megtalálnom :(
2015. febr. 18. 19:02
6/9 anonim válasza:
Ezt mintha párom mondta volna... :D
N
7/9 anonim válasza:
Teljesen ilyen vagyok, de sajnos még nem találtam meg a párom:( 16/f Bp
8/9 opened paradise válasza:
Én ezt kiegészíteném azzal,hogy bele is rángat azokba a hülyeségekbe.
9/9 anonim válasza:
Szerintem meg ne egy idézet alapján keress magadnak párt, azok csak egy ember gondolatai s nem lehet más/okra úgymond ráhúzni. Az illető legyen önmaga, felszabadult és vidám, legyen ötletes és élvezze az életet. Sosem szerettem, ha beskatulyáznak valakit.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!