Miért félt más férfiaktól, ha neki barátnője van?
Figyelt kérdés
Flörtölgetünk néha, de sose volt köztünk semmi. Se csók, se szex. Mélyebb témákról is beszélgetünk, amiről nem mindenkivel beszél. Féltékeny más férfiakra, de közben neki van barátnője. A kérdésem az lenne, hogy miért? Többet érezhet irántam vagy csak játszik velem? Rita 23N, ő 25F2015. febr. 18. 13:17
1/4 Linó03 válasza:
Szerintem többet érez. Hogy mennyivel, azt nem tudom. Lehet, hogy természetéből kifolyólag féltékeny, lehet, hogy közeli, óvó barátként félt, és lehet, hogy Olyan értelemben érez többet.
2/4 anonim válasza:
Ez csak sima birtoklási vágy,semmi több.
3/4 anonim válasza:
A birtokló féltékenység sosem igazi érzelem, az a ha az övé nem másé se legyen. Valamit biztos jelentesz neki, de ha igazán akarna valamit már adott volna jelzést, minimum megcsókolt volna. Ha otthagyja érted a barátnőjáét, akkor érez valamit igazán irántad.
4/4 anonim válasza:
Egyszerűen nem akarja, hogy valami hülye fickó mellett köss ki. Szerintem a barátainak is szól, ha az aktuális barátnővel valami nem klappol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!