Én írjak neki mindig? Vagy várjam meg hátha ő is rám ír majd? Elrontottam volna az egészet? 20/F
Ne írj rá, legalábbis szerintem így van.
Ha nem írok rá és nem is keresem és érdeklem őt, akkor előbb-utóbb úgy is fog keresni..
Ha meg nem keres és úgy jöttök össze később úgy se tartana sokáig.
Ha megcsókolt, akkor kedvel téged, ne aggódj :) Sajnos egyes lányoknak van egy ilyen kattanásuk, hogy a fiúk keressék őket, meg ők "küzdjenek", nehogy könnyen kaphatónak tűnjenek. Ha ezt el tudod viselni, akkor nincs min paráznod, biztos, hogy kedvel a lány, csak még egy kicsit akarja húzni, hogy ne menjenek túl gyorsan a dolgok. Kitartást :)
20/L
Ha olyan pö-.csfej lennék férfiként, hogy valamikor is a nő kezdeményezésére várnék, akkor tizedannyi nővel sem lettem volna az életben, mint amennyivel voltam.
Te vagy a férfi, faszom! Ahogy a Nap minden nap keleten kel, az ég kék, a fű zöld, neked faszod van, úgy kell neked kezdeményezni. Ez ilyen természetes dolog, pont mint a többi.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!