Miért itt akar mindenki ismerkedni?
Figyelt kérdés
Férfiak részéről,nem hinném,hogy itt nem a tank aranka,ragyagép és hasonló jelzőkkel ellátható nők vannak.2015. febr. 17. 22:18
4/19 anonim válasza:
Itt max haverkodni lehet... Pl itt ismertem meg egy csávót aki veszi nekem a cigit :'D
5/19 anonim válasza:
Pedig akiket eddig itt megismertem, mindegyikük olyan lány, hogy bárki örülne olyan barátnőnek.
6/19 anonim válasza:
Köszönöm ezt a rengeteg bókot... :D
Igazából, több ember talált már innen magának komolyabb kapcsolatot, vagy akár csak szexkapcsolatot, tehát nem mindenki eredménytelenül ismerkedik itt.
7/19 anonim válasza:
Nem mindenki akar ismerkedni. Például én is csak beszélgetni meg pletykázni járok ide. :D
8/19 anonim válasza:
Mert ennek a féle ismerkedésnek is megvan a maga előnye. Itt nincs meg az, hogy a külsőségeken akadjunk fenn. Itt először a belsőt ismerjük meg valamennyire.
Ha gondolod írj.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem az eredménytelenségről van szó. Így van,ezer meg egy helyen lehet,felsorolok párat:
Bolt
Buszmegálló
Szórakozóhely
Iskola
Munkahely
Sport
2015. febr. 17. 22:24
10/19 anonim válasza:
Ne is higyj, arra ott a templom.
4,akinek bejött az élet...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!