Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Oda vagyok teljesen egy...

Oda vagyok teljesen egy félénk, zárkózott évfolyamtársamért. Hogy hívhatnék randira egy ilyen fiút?

Figyelt kérdés
Annyi könnyítésem van, hogy van egy közös barátunk. Párszor beszélgettem vele de csendes, szűkszavú volt.
2015. febr. 17. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Könnyen

Egyszerűen csak hívd el randira

2015. febr. 17. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha van közös érdeklődési körötök, akkor hívd el valahová (kiállításra, koncertre), kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve elkísérni téged x helyre, mert egyedül nem szeretnél elmenni. Vagy egyszerűen hívd el sétálni például, hátha belemegy.
2015. febr. 17. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy félénk? En is nagyon zarkozott vagyok de nem vagyok felenk es ha nem hivok el valakit az nem is erdekel.
2015. febr. 17. 21:09
 4/7 anonim válasza:
Hányadikos vagy?
2015. febr. 17. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Dóri, te vagy az?
2015. febr. 17. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Remélem nem rólam van szó :D,viccet félretéve,nyugodtan kezdj el nyitni felé,lássa rajtad,hogy érdeklődsz iránta.

Beszélgethetsz vele bármiről,ami épp eszedbe jut,akár kérheted a segítségét is egy tantárgyban,vagy kikérheted a véleményét esetleg tanárokról,bármi hasonló jó lehet nyitásnak. :)

Ha tényleg látja,hogy érdeklődsz iránta,onnantól elég könnyű lesz a folytatás,ha ő is szeretné persze. :)

De ehhez eléggé egyértelműen kell viselkedni vele,tehát beszélgetést kezdeményezni,kérdezni őt dolgokról,és ha lehet mosolyogni rá,kedvesnek lenni vele.

(Most leírtam igazából azt,hogy számomra miből lenne egyértelmű a dolog,mert sajnos én is ilyen kissé zárkózott,félénkebb típusú srác vagyok:S)

2015. febr. 17. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos keresd továbbra is a társaságát és próbálj összehaverkodni vele, hogy szűkítsd a távolságot. Ha ez megvolt, majd rátérhettek a következő lépésre!

24/F

2015. febr. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!