Miért a tesóm kellene annak a lánynak aki nekem tetszik pedig őt nem kaphatja én meg itt vok? Miért ien gonoszak a nők? = ( ( ( ( (
Az a helyzet h van egy lány aki naon tetszik nekem kb fél éve bármit megadnék neki és ezt jól tudja!! és közel tartott magához fél évig én meg végig azt hittem lehet vmi (elhitette velem h tetszek neki közben nem is). Erre kiderült h a bátyám tetszik neki aki am homokos és barátja van és a lány ezt naon jól tudja de akk is ő tetszik neki!! És sztem csak arra használt fel engem h közel kerüljön hozzá :((((((
Miért ien gonoszak a nők? Sosem fogok még egy lányt találni aki ennyire illik hozzám csak hát neki a homokosok tetszenek úgy látszik!!
Am egy csomó ember szerint jobban nézek ki mint a tesóm szal tényleg nem értem. Miért oan kell neki akit nem kaphat meg?? (És korban is jobban illek hozzá mint ő…)
Miért mindig velem csesz ki az élet miért mindig nekem kell szívnom? Tiszta hülyét csináltam magamból fél évig...
Utálom ezt az egészet meg a tesómat is utálom elegem van belőle :((((((
Sztetek mit csináljak? felkelni sincs kedvem a suliban is kérdezgetik mi bajom hiába mondom h hadjanak békén...
e vagy a fa gyere mindenkit le zuz
ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!