Meleg társkeresőkön miért mindig biszexek találnak meg?
Nem értem ,h miért mindig biszexek találnak be?
Ráadásul a profilomban ott van ,h rohadtul hidegen hagynak a kis kalandok.Erre legutóbb is egy biszex betalál.Megnéztem a profilját és be van jelölve a tartós párkapcsolat mint keresés célja.Gondoltam megkérdezem ,h mit is kit is keres?Erre azt válaszolta ,h kizárólag csak szexet meg barátnője van és hasonlók még én én éreztem magam hülyének tudod ,h megkérdeztem;)
Elég gyorsan zárult is ez a kis beszélgetés.Tényleg ennyire nehéz felfogásúak? Nem akarok általánosítani biztos van normális is köztük csak engem elfelejthetnének nem tudom mi vonzót találnak bennem a biszexek ,h 5 levélből 4 biszextől jön:/Biszex ismerkedjen biszexel meleg meleggel ez a véleményem.
Nem kedvelem őket ,de mégis mindig betalálnak :/
A körülmetéltekkel nekem semmi bajom:)
Sőt igazság szerint már régóta várom ,h egyszer csak véletlenszerűen kifogjak egyet.Mert még egyszer sem volt szerencsém egy szép körülmetélt férfihoz.Pedig kíváncsi lennék egy olyan szerszámra :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!