Kék szemű férfi hátránnyal indul a másik nemnél?
Nekem is a sötét hajú sötét szemű srácok az ideál, a párom mégis világosbarna kék szemű. Nem ezen múlik.
21N
Mindig a magas, sötét hajú és szemű, nagyobb darab pasik voltak az ideálom.
"Ő" 167 cm volt, 65 kg, szőke, zöld szemű, és felejthetetlen. :'(
Nem ezen múlik.
Nagyon sok nönek éppen a kék szem a vonzó!!!!
Amit itt emlegetsz, az legjobb esetben Magyarországra igaz lehet, de globálisan nem.
Egyébként legalább annyi vonzó színész van, akinek kék a szeme, mint akinek sötét, és öket is vonzónak találják.
Nekem csak a kék szem tetszik!:) Gyönyörű:) Páromnak is az van és már 6 éve néz rám szerelmesen.:)
21/L
Saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy nekem nő létemre pl. tényleg jobban tetszik a barna szem, de ez sok szerepet nem játszott nálam a párválasztásnál, mert a harmadik kapcsolatomban élek, két kékszemű pasi után egy kékeszöld szeművel.:-)
Aközül a két férfi közül pedig, akihez valaha nagyon vonzódtam viszonzatlanul, (illetve egyikhez nem igazán viszonzatlanul, de más okból beteljesületlenül) egyiknek zöldesbarna szeme volt, a másiknak meg kék.
Őszintén szólva a környezetemben sem látom, hogy a kék szemű és alacsonyabb férfiak kisebb eséllyel találnának párt maguknak, mint a magas barna szeműek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!