Nagyon friss a kapcsolatunk, ciki meglepni már az elején ajándékkal?
Figyelt kérdés
Friss a kapcsolat de annál intenzívebb. Tudom,hogy az előző kapcsolatában az akkori barátnője beleszólt mit vehet fel miket nem, valahogy szobajott,hogy jól néznek ki ezek a mai divatú férfi terepnadragok. szerintetek,hogyan fogadná ha meglepnem egyel ? Szerintem nagyon jól állna rajta de ti mit szolnatok ?2015. febr. 17. 10:55
1/4 anonim válasza:
Kétélű fegyver ez!
Elsülhet jól, hiszen figyeltél rá, megjegyezted, vetted a fáradságot a megvásárlásához, vagy...már megint meg akarja valaki mondani, hogyan nézzek ki, még meg is veszi a nadrágot - és ezzel ismét a földbe döngölöd az önállóságát, mint az előző barátnő.
Neked kell eldöntened, hogyan reagálna.
Személyes véleményem: csak olyan embertől szeretek ruhát kapni, aki jól ismeri az ízlésemet - ez pedig pár hét ismeretség után rátok nem igaz. (Oké, hogy terepnadrág, de abból is 35 színű és 500 fajta szabású van, kínos, ha nem találod el melyik tetszik neki)
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van de ő mondta,hogy ha lesz ideje vesz magának egyet gondoltam megelozom. Hat nem tudom ...
2015. febr. 17. 11:24
3/4 anonim válasza:
Szerintem megveheted. Max lesz neki egy csapásra kettő is. Én biztos örülnék neki.
4/4 Minee válasza:
Szerintem ne vedd meg neki. Inkább ő adjon neked kis apróságokat, ő hódítson meg (az elején) elvégre ő a férfi. Bár nem ismerem a barátodat, nem tudom hogy reagálna. Én még nem venném meg neki. Egy kicsit később kb. 1 hónap múlva. Inkább figyelj rá, legyél odaadó azt jobban meg fogja hálálni mint egy nadrágot. Vagy ha megveszed mond el neki, hogy azért vetted mert láttad, hogy ez tetszik neki, de semmilyen öltöztetési célzat nem volt benned. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!