Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Velem van a baj?

Mit tegyek? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Én egy átlagos 18 éves fiú vagyok. Csendes vagyok, és nemnagyon találom meg a számomra megfelelő lányt. Az a baj, hogy nem tudok egy csajjal beszélhetni... Egyszerűen nincs önbizalmam, nem vagyok magabiztos. És ez miatt annyira szomorú vagyok... Szerintetek magamon változtassak? Vagy mit tegyek?

2015. febr. 17. 08:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kérek!
2015. febr. 17. 08:31
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Igen, Veled van a baj. Fel kéne nőnöd.
2015. febr. 17. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Mégis milyen tanácsokra vársz? Hogy nem veled van a baj? Tanulj meg kommunikálni, szedd össze magad. Persze nem kötelező, sokan élik le magányosan az életüket.
2015. febr. 17. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Magadon kell változtatni. A nők nagy része két dologtól biztosan megbolondul,

1. ha egy pasi rengeteget beszél (24 órában)

2. ha egy pasi egyáltalán nem beszél

Az önbizalom nem lesz "csak úgy". Dologznod kell érte. Keress elfoglaltságot, hobbit, sporttevékenységet akármit, amiben sikereket érhetsz el. Lehet akár olyan is, ahol csajok is feltűnnek. Biztosan van egy-két téma, ami téged is érdekel, arról kell elkezdeni beszélgetni, és akkor onnan már könnyebb folytatni.

Jó dolog a csend. Az élet nem abból áll, hogy 24 órában szórakoztatni kell valakit. De ahol mindig csönd van, az a temető. Az emberek nagy része igényel egy kis beszélgetést...

2015. febr. 17. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, kérdező, hogy kiszemelsz egy Szabó Piroska nevű lányt. Összeszeded a bátorságodat, és odamész hozzá. Írd le nekem légy oly szíves, mi a legrosszabb, ami történik veled, ha esetleg nemet mond?
2015. febr. 18. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy apró javítás: nem ez miatt, hanem e miatt - így helyes.

Olvassál sokat, és akkor az a képességed is kifejlődik, hogy beszélgetni tudjál nőkkel, férfiakkal egyaránt. Persze klasszikusokat ajánlok olvasásra.

De ha megtalál a szerelem, akkor rögtön fogod tudni magadtól is, hogy mit mondjál az illetőnek.

2015. febr. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!