A lány mindig a barátnőivel van. Hogyan beszélhetnék vele így?
Figyelt kérdés
Sajna nem sok empátia szorult belém, ezért nem igazán látom mi lehet a megfelelő megoldás erre a problémára :D nem szeretnék csak úgy odarontani, rosszul csinálni.. :)2015. febr. 16. 21:03
1/13 anonim válasza:
Finoman húzd félre vagy írj rá. Esetleg próbálj meg becsatlakozni
2/13 anonim válasza:
Kúrd végig mindet, majd ő is sorra kerül.
3/13 A kérdező kommentje:
nem hiszem h az jó dolog h félreráncigálom xd azt hiszem az olyan, amit szeretnék elkdrolni :)
végülis a becsatlakozás lehet...
ráírás az nem most. nincs kedvem sem direktbe ráírni, sem puhatolózva, ürüggyel. inkább élőban :)
2015. febr. 16. 21:12
4/13 A kérdező kommentje:
bocsi, nyomin írok monilról :DD
2015. febr. 16. 21:15
5/13 A kérdező kommentje:
AAAJJJ XD mobilról*
2015. febr. 16. 21:15
6/13 A kérdező kommentje:
vagy nem értem.. hogyan lehet finoman félrehúzni? :D
2015. febr. 16. 21:20
7/13 anonim válasza:
Szerintem akár flörtölhetsz is vele, hogy fog reagálni. Ha érdekelni fogja szerintem lesz néha egyedül is esélyt adva hogy beszélj vele.
8/13 A kérdező kommentje:
milyen flörtre gondolsz? :)
2015. febr. 16. 21:51
9/13 anonim válasza:
Mondjuk mosolyogsz rá. Nem mindegy hogy visszamosolyog vagy elkapja a fejét. Onnantól már gyaníthatja a leányzó hogy valakit érdekel :)
10/13 A kérdező kommentje:
:))))))
köszönőviszonyban vagyunk, szóval ezt át lehet ugrani :gólyatáboros ismi.. a mostani kiszemeltem.
persze egy ismeretlenebbel igen, szemezés az jó kezdés köszi :D
2015. febr. 16. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!