Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ha egy rendezetlen...

Fiúk! Ha egy rendezetlen hajú, sosem sminkelő, átlagosan öltözködő lány megváltozik, csinos lesz, sminkeli magát stb. , megtetszik nektek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet
 2/9 anonim ***** válasza:
A smink nélkül is lehet csinos és szép az nem kell hozzá.
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha előtte sem tetszett, azután sem fog.
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha egy lány nem tetszik, nem a smink hiánya miatt utasítom el.
 5/9 anonim ***** válasza:
azért ha csinosabb leszel (nem feltétlen sminkre gondolok)akkor jobban fel fognak rád figyelni.
2015. febr. 16. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
csak ne legyen rib.nc
2015. febr. 16. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem nagyon számít... Ha előte egyáltalán nem érdekelt akkor utána srm fog... De nem biztos hogy nem figyelt eddig fel rád :)
2015. febr. 16. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felvehetsz bármit,de ha nincs kisugarzasod akkor 12-1tucat leszel
2015. febr. 16. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem pl. igen, sztem a csajok 99%-ának pont attól lesz hirtelen kisugárzása, hogy elkezd sminkelni, öltözködni.

legalábbis ahány csajt ismerek, aki megváltozott, mindig így változott meg (előnyére).

jó példa egy csaj, előtte átnéztek rajta, egy kis smink meg pár nőies cucc, magassarkú és már egy csomó srác nyomult rá. pedig nem is volt szép az arca. a teste mondjuk nem volt rossz. de ezt már én is csak akkor vettem észre amikor elkezdett nőiesebben öltözködni meg sminkelni!

2015. febr. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!