Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs önbizalma a...

Miért nincs önbizalma a helyes, normális srácoknak?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy fiúval, helyes,vicces,okos stb, és szóba került, hogy neki tetszik egy lány. Tök örültem neki, mert rendes a csajszi, gondoltam milyen szép pár lesznek, majd a srác megkérdezte, hogy szerintem ő hogy néz ki, és ne kíméljem... Pedig 10/8-9, és nem egy idióta paraszt...

2015. febr. 16. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mert akik kapják az élettől a pofonokat, azoknál nem alakul ki egy egészséges önbizalom.
2015. febr. 16. 16:43
 12/15 Emberek ***** válasza:
Azért, mert vannak olyan bunkó lányok, akiknek néha már a jelenlététől is rosszul vagyunk. Meg azért, mert nem találunk olyan normális lányt, aki mellett talán még el is tudnánk képzelni egy kapcsolatot
2015. febr. 16. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert gyakran van az, hogy az olyanok, mint ő, sok bántásnak lett kitéve. Példa: jómagam is elvileg helyes aranyos jóképű fiú/pasi, de nincs nagy önbizalmam, mert sokat csesztettek. Emiatt elment annó a kedvem mindentől, igaz most jobb a helyzet, mert kiderült, h kelendő vagyok :3 Deeeee így sem az igazi... így sem olyan, mintha meglenne az a 100%os önbizalom. Szóval kedves "menő" gyerekek, ne csesztessétek a másikat, csak azért, mert számotokra fura, vagy teljesen máshogy viselkedik!!!
2015. febr. 18. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
sok a k urva aki meg nem az elküld mer asziszi csak ara kel
2015. febr. 27. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy lányként írok, de ugyanez a helyzet. Fiú barátaim, ismerőseim szépnek, kedvesnek tartanak, nekem mégis 0 önbizalmam van, mert én nem így látom magamat. Egyszerűen kevésnek érzem magam a környezetemben levő lányokhoz képest. Plusz engem is vert már át fiú, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem, aztán 2 csók lett belőle, azóta a köszönéssel sem fárad. Na mindegy. Lényeg, hogy megvannak az okai annak, ha valaki önbizalomhiányos, esetleg önképzavaros.
2015. febr. 27. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!