Lányok, járnátok kövérebb férfival?
2015. febr. 16. 12:59
2/10 anonim válasza:
A jelenlegi párom is ilyen, bár ő épp fogyókúrázik. 21/L
3/10 anonim válasza:
Persze, én sem vagyok nádszáll... Végre lenne egy barátom akivel közösek a testi gondjaink :-)
4/10 anonim válasza:
Persze, nem ez a leglényegesebb dolog. Ha van humora, figyelmes és intelligens, akkor szinte mindegy, hogy milyen az alkata. Egyébként is az alkatnál nálam fontosabb az arc, ráadásul mivel én sem vagyok éppen a mostanság preferált pici és törékeny típus, legalább egy ilyen srác mellett nem érezném magam tengeri tehénnek :)
5/10 anonim válasza:
Én nem. Én sovány, csinos vagyok, kövér srácok nem az eseteim:)
17l
6/10 anonim válasza:
Második vagyok. Miért lettem így lepontozva? :D Én elfogadom őt úgy, ahogy van, nem miattam fogyókúrázik. De ha ő szeretne változni, én mellette állok.
7/10 anonim válasza:
A kövér disznó és a nagy mackó között csak annyi a különbség, hogy az egyik Ladával, a másik BMW-vel jár.
8/10 anonim válasza:
Én nem tartom kövérnek a 30-35%-osakat ezen képek alapján.
Konkrétan a 30%-os nem tetszik, mert olyan fura a cicije :)
Na de ha valakit megszeretek, akkor ez már nem számít, ha oda kerül a sor, hogy levetkőzünk. A 35%-os meg kifejezetten tetszik, olyan jó masszívnak tűnik :)
9/10 anonim válasza:
30%os nő vagyok 35%os pasival.
wow
10/10 anonim válasza:
Nem éppen az esetem, de ez nem jelenti azt, hogy ne szerethetnék meg valakit, aki történetesen épp így néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!