Az alfahímek, miért "támadják" és k#rvázzák le azokat az értelmesebb nőket, akik nem teszik szét nekik a lábukat azonnal?
Ritka az ilyen nő, valljuk be, viszont az én szememben ők képviselik igazán a női értékeket, akik nem olvadoznak, nem csöpögnek, ha éppenséggel egy tökéletes alfahím akad az útjukba.
Egy alfahím pedig bárkit megkaphat, "bagatellstatisztikázzunk": 100 egyedülálló nőből durván 90-et. Tehát a bőség tengerében lubickolhatnak ezek a férfiak, jobbnál jobb csajokat tudnak az ujjuk köré csavarni, viszont mégis totálisan fel lesznek háborodva, ha a 100 nőből 1, azaz egyetlenegy azt, mondja: NEM!
Hogy lehetnek ezek az alfahímek ennyire önző mocskok? A nők igen nagy részét, nagy többségét csettintésre megkaphatják, ha egy nem jön össze, még mindig sorban áll náluk legalább másik 10-15, akiknek elég egy telefonhívás, vagy egy FB-poszt komment, és máris tárogatják nekik a lábukat.
Ami kiborító, hogy ezek az alfahímek ilyenkor undorító mocskolódásba kezdenek, lek#rvázzák, leprostizzák ezeket a lányokat, akik jól tudják, jól ismerik az "alfahímstratégiát", vagy csak egyszerűen ezeknek a lányoknak nem jön be az alfahím férfitípus (ritka, de biztosan akad néhány ilyen lány).
ÉS MIÉRT IS KÉRDEZEM?
Van nekem egy távoli ismerősöm, sosem beszéltünk, maximum köszönőviszonyban vagyunk. Ellenben láttam már olyat, hogy egy aránylag csinos nő elhaladt mellette, és szó szerint utána küldött egy legalább 20 dekás csulát. Mint később kiderült, a srác meg akarta fektetni ezt a lányt, viszont ő fényévekre kerüli a bunkó alfahím típust, így nem feküdt neki hanyatt, a srác pedig ezt sérelmezte, s az ismerősi körében elterjesztette, hogy valójában megdugta a csajt, és irtó szar volt az ágyban, holott semmi nem volt igaz belőle.
Tehát megértem, hogy aki alfahím, az alfahím. A legjobb csajokat akarja, a legjobbak közül válogathat, a topmodelltől a húsosabb csajok mind róluk álmodoznak, minden nő ezt a típust tartja férfiasnak, határozott jellemnek. Ám amikor akad egy szemfüles lány, aki átlát az alfahím manipulatív taktikáin, akkor rögvest ellenségként tekintenek az alfahímek ezekre a nőkre.
A kérdésem tehát: tisztelt alfahímek! Mindent megkaphattok, minden nő a lábatok előtt hever, minden nő kinyalja a feneketeket, van egy rakat hódolójuk, a haveri körben elit férfinak számítanak, jobb részt sikeresek a munkában, a tanulmányokban, rockbandájuk van, lovaggá ütik őket, szinte miniszterelnök fiainak számítanak, és még ez sem elég? Most komolyan! De tényleg frankón! Nem kéne még a kis fаszom is?
Miért, miért... Mert az alfának az az egy is járna alanyi jogon.
Meg mi az hogy más férfinak is jut nő ez ellenkezik az alfa elvrendszerével "minden és mindenki az enyém és alanyi jogon jár nekem"
Rossz hogy a sok alfa miatt akik 100-ból 90-et megkapnak van az hogy 80-90 férfi egyedül marad mert ott lenne a hozzá illő nő aki rá sem hederít mert csak "Mr.Szexi" az igazán jó mindenki más hulladék.
#2: "Rossz hogy a sok alfa miatt akik 100-ból 90-et megkapnak van az hogy 80-90 férfi egyedül marad mert ott lenne a hozzá illő nő aki rá sem hederít mert csak "Mr.Szexi" az igazán jó mindenki más hulladék."
Tökéletes megfogalmazás, tökéletes rávilágítás!
Zseniális kép!
Ezt mondom én is habár annyit módosítanék hogy az átlag csávók közül is mondjuk 3-ra vonzódik mondjuk 1-1 csaj.
Meg hol vannak a listáról a csúnyák? :D
De tényleg így van. A nők számára van 3 főtípus férfi akihez a 80% vonzódik (gyurma, sármos, szépfiú) van egy 20% akik a saját szubkultúrájukon belül válogatnak (rocker lány, rocker sráchoz meg ilyenek). Van pár csaj akiknek valami pszichikai-emocionális okok miatt jó az átlag mert ahhoz vonzódnak: van 1-1 csaj akik betegesen vonzódnak a nerd, alkoholista vagy ilyesmi csávókhoz.
De az átlagos nem ez. Hanem amit linkeltél...
Ez van :S
érdekes amit írtál kérdező, és nagyon tetszik, mert tulajdonképpen én is így jártam. volt egy srác, nevezhetjük alfahímnek abban a közösségben, és hosszú hónapokig "fűzött" (bevallom, hogy én nagyon megszerettem, de nem ez a lényeg). aztán egy nap úgy alakult, hogy le akart feküdni velem, de én visszautasítottam, mert előtte kijelentette, hogy ő semmi komolyat nem akar. tehát egyértelműen nem mentem bele, mert én meg komoly kapcsolatot szerettem volna, nem efféle manapság divatos barátság extrákkal-t. addig a napig én voltam a kedves, aranyos, ölelgetett, puszilgatott, rengeteget foglalkozott velem stb. de ezután teljesen átváltozott, szinte egyik pillanatról a másikra és hozzám vágta, hogy "nálam ezerszer szebb csajokat megkaphat". arra meg inkább nem gondolok, hogy a hátam mögött kinek mit beszélt rólam.
mindegy, csak gondoltam, megosztom ezt, mert ilyen tényleg van, szerintem ő is úgy érezte, hogy "könnyű menet" leszek és "alanyi jogon" engem is meg fog kapni. de nem így történt, és mondhatni valóban ellenségesen kikelt magából és én lettem a gonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!