Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ezek után újra találkozna...

Ha ezek után újra találkozna velem, akkor az jót jelenthet?

Figyelt kérdés
Picit hosszú lesz, kérek mindenkit, csak olyan írjon, aki el is olvassa, köszönöm. Régóta ismerek egy lányt, sokat cseteltünk, haverkodásnak indult, úgy gondoltam, valószínűleg úgyse találkozunk soha, aztán mégis összejött. Mindketten tapasztalatlanok voltunk, ő nagyon félénk is, szerintem én voltam az első srác, akivel így kettesben találkozott. Valószínűleg én is bejöttem neki, de mivel visszahúzódott, úgy gondoltam, kudarcot vallottam, nem érdeklem őt, és hogy el kellene tűnnöm az életéből, össze is tört a szívem. Szerettem volna vele ott folytatni a beszélgetést, ahol abbahagytuk, de a fentiek miatt nem ment, gyakorlatilag annyira korlátozódott az érintkezésünk, hogy neten felköszöntöttük egymást születésnapkor stb., de ennyi. Eltelt kb. 2 év, aztán tavaly mégis ráírtam, mert nem bírtam tovább, nagyon kedvesen reagált, váltottunk pár üzenetet, aztán nem nyomultam, nemsokára megint írtam neki születésnapjára, névnapjára, közben picit "puhítottam", viszonylag sokat bókoltam neki, legutóbb pedig írtam neki, hogy szeretnék vele találkozni, van ott dolgom, és meghívnám valamire. Valószínűleg nincs barátja, és szeretném elmondani neki, hogy többet akarok tőle. Szégyellem, amit a múltban tettem, de tapasztalatlan voltam, és jóvá is akarom tenni. Már szinte mindent megírtam neki, hogy jó volt vele lenni, és most is jó lenne, hogy egyszerű, de nőies nő volt, amikor találkoztunk stb., szóval ebből azért csak sejti, hogy mi a helyzet. Szerintetek lehet esélyem nála? Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 15. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha belemegy a találkozóba,mindenképp!

Egyébként ezek abszolút olyan dolgok,amik felejthetőek.Én is voltam korábban hasonló helyzetben,rá egy évre összejöttem a lánnyal,igaz azóta szakítottunk,mert túlzottan megnőtt az önbizalmam. 19/f

2015. febr. 15. 21:25
 2/4 anonim válasza:
Mindenki követ el hibákat..Semmit sem kell szègyelned mert minden okkal törtènik! Ez pedig nem vèletlen hogy nem tudod elfelejteni!!Mindenkèppen találkozzatok ès legyèl vele őszinte.A règi dolgokat is jó hogy tudja mièrt lett köztetek szakadèk!!Lehet most már nem olyan fèlènk mert volt már tapasztalata.Sok sikert.Remèlem ő is úgy odavan èrted mint te èrte!!
2015. febr. 15. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:
#1: Én is azt remélem, hogy van esélyem, jó lenne. Végül is azon gondolkodtam, hogy felkerestem őt (virtuálisan), beszélgettem vele, közeledtem hozzá, és ha nagyon nem akarná, akkor háríthatott volna már a bókoknál is, vagy legközelebb nem reagált volna, amikor írtam neki, és végképp nem egyezett volna bele egy találkozásba.
2015. febr. 15. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
#2: Nem tudtam elfelejteni, de nem is akartam, totál belezúgtam, amikor először megláttam élőben. Fogalmam sincs, tapasztaltabb-e, azóta sose beszéltünk ilyen dolgokról, de szerintem túl sok tapasztalatot nem szedhetett össze. Viszont nem bánom, ha félénk lesz is, nekem így is nagyon bejött.
2015. febr. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!