Lányok, nálatok kizáró ok, ha egy srác Linuxot használ?
Szerintem ez az a téma amire a csajok utoljára rákérdeznek (ha rákérdeznek egyáltalán) , nagy sansszal a többségüket nem fogja érdekelni ,hogy mit használsz...:) Én fiú vagyok és eddigi tapasztalataim alapján igazolva látom fenti állításomat.
Komoly szellemi terméknek viszont nem neveznék egy olyan operációs rendszert aminek az ötletét részben úgy lopkodták össze részben meg felvásárolták mások termékeit. Félkész selejtes termékek eladásához meg már nem kell sok ész.
Tom Benko
Nem a Linux ingyenessége a lényeg, hanem hogy ki fizet több tízezret egy Win-ért, amikor le is lehet húzni ncore-ról.
"Azért egy Windows közel nem ér ennyit, remélem érzed. :D "
Persze nyilván már árkategória, akkor már legitimálható a cselekmény? Akkor én nem egy 30 000-res Win 8.1-et húzok le ingyen, hanem ellopok pár apróságot 1500Ft értékben a Tescoból akkor az már nem is gáz?
Áh mindegy.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!