Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én egy elég nagyszájú, harsány...

Én egy elég nagyszájú, harsány, szókimondó, feltűnő lány vagyok hogy hódíthatnék meg egy csendes, visszahúzódó fiút?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég erős egyéniségem van és ha eddig tetszett valaki akkor játékosan pimaszkodtam, nyíltan flörtöltem, viccelődten, kacérkodtam de úgy érzem, ezzel a szerény sráccal nem lehetne így bánni, mert nemcsak hogy megijedne, hanen taszítaná ez a fajta közeledés. Nem tudom hogy viszonyuljak hozzá, nagyon finoman, aprólékosan haladjak felé? Vajon lehetne esélyem nála, ha elnyomom a személyiségem és próbálok szolidabb lenni?
2015. febr. 15. 00:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Mi a francnak kell neked csendes, visszahúzódó fiú? Hogy legyen kit dominálni?

Csak úgy mondom, hogy az ellentétek bár rövidtávon vonzzák egymást, hosszútávú kapcsolatban problémák is adódhatnak ebből.

2015. febr. 15. 10:20
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

11-es vagyok:

Egyébként én csendes, visszahúzódó fiú vagyok, de nekem nem kellene nagyszájú, feltűnő lány.

2015. febr. 15. 10:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Édesistenem, de okos itt mindenki. Nekem már volt hozzám hasonló személyiségű barátom, borzalom volt, állandóan állt a bál. Volt egy szerény barátom, vele óriási nagy harmóniában voltunk két évig. Azóta is mondja, hogy velem volt a legjobb, mert kapcsolatunk alatt átvett néhány személyiségjegyet tőlem, és azóta sokkal nagyobb az önbizalma és teljesebb életet él. Igen, szeretek dominálni, és igen, vannak férfiak akiknek ez kell, mert ők bizonytalanok és kell melléjük egy ember, aki felrázza őket a magányból/szürke hétköznapokból, erre én vagyok a legjobb, mert egy energiabomba vagyok. Ennek ellenére én nem ismerek magamnál kompromisszumkészebb embert én SOHA nem söpröm a problémákat a szőnyeg alá, szeretek lelkizni, filozofálni és mindenre nyitott vagyok a szexuális témáktól egészen a relativitás elméletileg bármiről el lehet velem beszélgetni. És igen, el akarom nyomni a személyiségem, mivel zavarba jönne a srác ha kimutatnám a fogam fehérjét az első pillanattól. Valamelyik hozzászóló eljátszotta itt a hattyú halálát, hogy mekkora sunyi dög vagyok, hogy ezt teszem, mikor pont, hogy az ilyen férfiak nyomják el félénkségből magukat és nekem izgalmas és izgató, hogy "le kell hámoznom" róluk a rétegeket és a zárkózott külső mögött megtudhatom milyen értékes ember rejlik. Mióta a fent említett barátommal szétmentünk, azóta ilyen embert keresek magam mellé, csak mivel az exemmel véletlen folytán jöttünk össze, addig ez most egy tudatos hadjáratnak ígérkezik és próbálok valami stratégiát összeállítani. 3-6os hozzászólónak köszönöm, én is valahogy ezekben gondolkoztam. Hétköznapi témákról gondolkodtam és a legfontosabb, hogy mellőzzem a személyeskedést, igaz, már párszor beszéltem a sráccal, minap mellé ültem és éppen olvasta a jegyzeteit és megdicsértem a gyöngybetűit, hogy én lányként is irigykedem az írására, hogy biztos művészember lehet, hogy ennyire figyel az esztétikára és szegény ettől is elpirult. Szóval ő ilyen extrafélénk. :)
2015. febr. 15. 14:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es fiú sajnálom, hogy nem kell neked egy kicsit pörgősebb lány, számomra olyan kínos még nézni is, mikor két félénk ember randizik és szegények meg sem mernek szólalni, nyitni egymás felé. Ennél már csak az a gázabb, mikor én veszekszem nyilvánosan a barátnőmmel, aki kiköpött olyan, mint én. Bár a végén mindig csak nevetünk ezen. :)
2015. febr. 15. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.:) Én nem mondanám, ogy csendes és visszahúzódó vagyok, nincs bajom a társasággal. Viszont az esetek 90 százalékában mégis az otthon-töltött estét választom, napközben szűkszavú vagyok, de úgy is mondhatnám, hogy lényegre-törő. Volt egy barátnőm egy évig, aki olyasmi lehetett, mint te. Társaság központja, harsány, bőbeszédű, mindenhez hozzászól, mindenki ismeri, mindenkit ismer, szókimondó, feltűnő(mind külsőre, mind belsőre).. életem legkiegyensúlyozottabb kapcsolata volt, eszméletlenül jó volt köztünk a kommunikáció, s MINDENT(kivétel nélkül) élveztünk, ha együtt csináltunk.

Mi előtte két évig nagyon közeli barátok voltunk, az alakult át szép lassan kapcsolattá. Lehet, hogy ha egyik napról a másikra "ront rám", akkor meghátrálok, mert az igazat megvallva, úgymond "nem az én kategóriám".

Mondjuk mi azóta már szétmentünk.

Na, ezzel csak azt akarom mondani, hogy hajrá, remélem összejön a dolog.:) Légy türelmes vele, akkor megnyílik majd előtted teljesen és elfelejti a gátlásait.

Üdv: Bálint

2015. febr. 15. 14:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedves Bálint utólag is boldog névnapot :) örülök, hogy te is így látod, remélem találsz még egy ilyen lányt, aki tényleg színt tud vinni a hétköznapokba. Köszönöm a válaszod, nem adom fel, jövőhéten már elkapom a grabancát, hogy beszélgessünk egy kicsit.
2015. febr. 15. 14:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Kösziiii!
2015. febr. 15. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy befogod a pofád.
2016. ápr. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!