Én egy elég nagyszájú, harsány, szókimondó, feltűnő lány vagyok hogy hódíthatnék meg egy csendes, visszahúzódó fiút?

Mi a francnak kell neked csendes, visszahúzódó fiú? Hogy legyen kit dominálni?
Csak úgy mondom, hogy az ellentétek bár rövidtávon vonzzák egymást, hosszútávú kapcsolatban problémák is adódhatnak ebből.

11-es vagyok:
Egyébként én csendes, visszahúzódó fiú vagyok, de nekem nem kellene nagyszájú, feltűnő lány.

Kedves kérdező.:) Én nem mondanám, ogy csendes és visszahúzódó vagyok, nincs bajom a társasággal. Viszont az esetek 90 százalékában mégis az otthon-töltött estét választom, napközben szűkszavú vagyok, de úgy is mondhatnám, hogy lényegre-törő. Volt egy barátnőm egy évig, aki olyasmi lehetett, mint te. Társaság központja, harsány, bőbeszédű, mindenhez hozzászól, mindenki ismeri, mindenkit ismer, szókimondó, feltűnő(mind külsőre, mind belsőre).. életem legkiegyensúlyozottabb kapcsolata volt, eszméletlenül jó volt köztünk a kommunikáció, s MINDENT(kivétel nélkül) élveztünk, ha együtt csináltunk.
Mi előtte két évig nagyon közeli barátok voltunk, az alakult át szép lassan kapcsolattá. Lehet, hogy ha egyik napról a másikra "ront rám", akkor meghátrálok, mert az igazat megvallva, úgymond "nem az én kategóriám".
Mondjuk mi azóta már szétmentünk.
Na, ezzel csak azt akarom mondani, hogy hajrá, remélem összejön a dolog.:) Légy türelmes vele, akkor megnyílik majd előtted teljesen és elfelejti a gátlásait.
Üdv: Bálint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!