Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudok ismerkedni, mit...

Nem tudok ismerkedni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, barátnőm még nem volt. Régóta próbálok ismerkedni, de nem megy. Próbálok társkereső oldalakon, de ott mindig az történik, hogy valaki ír egy darabig, de utána egy idő után már nem válaszol többé. Személyesen szintén nem megy a dolog. És nagyon sok éve így megy az életem. Most már oda jutottam, hogy nem merek már írni senkinek sem, abszolút nem merek kezdeményezni, mert félek a nőktől, félek attól, hogy mit írnak vissza és tartok tőle, hogy a következő is el fog utasítani ugyanúgy, ahogy az előző kb. 50 nő, akinek írtam és némelyikkel még hosszasan is leveleztem. Tudom, hogy szerencsétlen vagyok, legalábbis az életnek ezen a területén. Mit csináljak? Kérem, hogy csak értelmes emberek válaszoljanak, értelmes hosszászólásokkal. A megalázásokat figyelmen kívül fogom hagyni. Olyat se javasoljatok, hogy menjek el prostituálthoz, mert nem megyek, mert az nekem lelkileg megalázó. Köszönöm!
2015. febr. 14. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pszichologust keress fel mert ennek mar komoly lelki hattere van.
2015. febr. 14. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kérdés én is hasonló cipőben járok, de nekem nem megalázó eljárni qvákhoz, jobban szeretnék kapcsolatot, nem vagyunk ezzel egyedül, elég nehéz egyébként is a társkeresés hidd el, még a "menőknél" sem mindig megy ez. Olvastam olyan cikket, ami a horoszkóp szerint besorolta kapcsolati szintem kinek milyen gyakran lesz párja az életben. Na szóval, eleve vannak akiknek könnyebben, gyakrabban lesz párjuk, de vannak akik későbben és néhány vagy csak 1, de az életre szóló is.
2015. febr. 14. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben járok csak én 25 évesen, (hamarosan 26 leszek.)

Ha meglátok egy lányt egyszerűen a köszönésnél tovább nem jutok. Nem értem miért. A netes ismerkedést meg csak nemrég kezdtem el, az meg viszonylag jól megy egy darabig, de még egy találkozóig se jutottam el soha. Ahogy telik az idő egyre jobban elnyom a magány és ez nem valami jó.

Pedig a környezetemből folyton kapom a megerősítő szavakat, bókokat és testbeszédeket. Egyszerűen nem tudom, hogy miért vagyok ennyire gátlásos.

Ezen az oldalon már nekem is javasolták, hogy forduljak szakemberhez, de én az ilyesmiben nem hiszek. De aztán lehet, hogy hamarosan megfogadom a tanácsukat és beadom a fejemet rá.

Amit tehetsz, hogy tényleg nem fogod magadra venni a gúnyos, megalázó lekoptatásokat. Megpróbálni a dolgokhoz pozitívan hozzáállni. Az emberek felé érdeklődéssel nyitni, hogy lássák figyelsz rájuk. Esetleg meghallgatni a problémájukat és megpróbálni segíteni nekik. Egy kicsit megnyílni a külvilág felé.

2015. febr. 14. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:

2. válaszoló!

Az, hogy elmenjek egy prostihoz nekem is megfordult a fejemben. Gondoltam akkor majd egy kicsit jobban felfogok tudni oldódni. A lányokhoz is bátrabban mennék majd oda.

Neked erről mi a tapasztalatod? Ha ez megtörténne, akkor már valóban bátrabban viszonyulnék a lányokhoz?

2015. febr. 14. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Az élet minden területén ilyen szerencsétlen vagy,vagy csak a csajozás nem megy?Úgy értem hogy van-e munkád,vannak-e barátaid,stb?
2015. febr. 14. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös: Az élet nem minden területén vagyok ilyen szerencsétlen. Van munkám és olyan munkám van, amit szeretek is csinálni. Ebben szerencsésnek mondhatom magam. Kevés barátom van, de viszont annyi elég is nekem, amennyi jelenleg van, ezért ezen a területen sem tartom magam szerencsétlennek.
2015. febr. 14. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
4-es, igen, nagyobb önbizalmad lenne.
2015. febr. 14. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ.

De még valahogy nem sikerült döntésre jutnom ezen a téren. Mindig is szerelemből akartam, hogy megtörténjen a dolog. Nagy dilemma ez de majd csak megoldom.

2015. febr. 15. 08:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha vannak barátaid,akkor járj el velük szórakozóhelyekre,bulizzatok és hátha ott összejön valami.Ezt a szerelemből akarod baromságot pedig felejtsd el egyenlőre.Mert minden kapcsolatnak,még a szerelmen alapuló kapcsolatnak is a szex a végső célja.Van valami hobbid?Az is egy jó ismerkedési lehetőség,ha olyan társaságba jársz,ahol hasonló érdeklődésű nők vannak.Járj el sportolni valahová,vagy menj el egy társastánc tanfolyamra,azokra sok csaj jár,vállalj önkéntes munkát,a lényeg hogy mozdulj ki otthonról.
2015. febr. 16. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!