Nem tudok ismerkedni, mit csináljak?
Ugyan ebben a cipőben járok csak én 25 évesen, (hamarosan 26 leszek.)
Ha meglátok egy lányt egyszerűen a köszönésnél tovább nem jutok. Nem értem miért. A netes ismerkedést meg csak nemrég kezdtem el, az meg viszonylag jól megy egy darabig, de még egy találkozóig se jutottam el soha. Ahogy telik az idő egyre jobban elnyom a magány és ez nem valami jó.
Pedig a környezetemből folyton kapom a megerősítő szavakat, bókokat és testbeszédeket. Egyszerűen nem tudom, hogy miért vagyok ennyire gátlásos.
Ezen az oldalon már nekem is javasolták, hogy forduljak szakemberhez, de én az ilyesmiben nem hiszek. De aztán lehet, hogy hamarosan megfogadom a tanácsukat és beadom a fejemet rá.
Amit tehetsz, hogy tényleg nem fogod magadra venni a gúnyos, megalázó lekoptatásokat. Megpróbálni a dolgokhoz pozitívan hozzáállni. Az emberek felé érdeklődéssel nyitni, hogy lássák figyelsz rájuk. Esetleg meghallgatni a problémájukat és megpróbálni segíteni nekik. Egy kicsit megnyílni a külvilág felé.
2. válaszoló!
Az, hogy elmenjek egy prostihoz nekem is megfordult a fejemben. Gondoltam akkor majd egy kicsit jobban felfogok tudni oldódni. A lányokhoz is bátrabban mennék majd oda.
Neked erről mi a tapasztalatod? Ha ez megtörténne, akkor már valóban bátrabban viszonyulnék a lányokhoz?
Köszönöm a választ.
De még valahogy nem sikerült döntésre jutnom ezen a téren. Mindig is szerelemből akartam, hogy megtörténjen a dolog. Nagy dilemma ez de majd csak megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!