Mindent elrontottam?
Jaj mamám... Hány éves vagy? 15? Azért parázol... Ha a pasi ennyitől elmenekül, akkor az amúgy se jött volna össze.
Ellenben belezúgni olyanba, akivel soha nem is találkoztál (ráadásul úgy, hogy van pasid) orbitális looserség. Félreértés ne essék, neten ismerkedni nem gáz, de az élő találkozás hozhat még "meglepetést". Szóval várd meg, h élőben is olyan helyespaseeee-e, mint ahogy megálmodtad.
Furcsálom h senki sem hozta még fel, de én megkérdem. Miért ismerkedsz te neten ha van pasid? Illetve ha erre az a válaszod h már nem szereted őt, akk miért vagy még vele?
De a kérdésedre válaszolva, azzal amit írtál neki nem rontottad el. Igaza van az elsőnek, ha ettől eltántorodik, akk nem is akart tőled semmit...
Van az a szintű naivitás ami már szinte aranyos. Tudom, hogy bármit írhatok ide nem fogod elhinni kivéve ha azt írom amit hallani akarsz. Nem véletlenül van barátnője, gondolod neki nem kábítja a fejét? Vagy gondolod, hogy te vagy az egyetlen lány akit facebookon próbál felszedni? Csak tedd fel magadnak a kérdést mitől lehetnél neki különleges/egyedi a több facebookos csaja mellett ha még csak nem is találkoztatok soha élőben? Ugyan már...tényleg csak meg akar kapni és utána ennyi. Gondolom mondanom sem kell, hogy meg is érdemelnéd (ő is), hogy pofára ess. Nem vagy egyáltalán korrekt a barátoddal és ez nagyon gáz. Szegény gyerek megérdemelne egy olyan nőt aki tiszteli és szereti és nem egy olyat akinek az a legnagyobb baja ,h 1 pasi akivel még nem is találkozott vajon majd felszedi-e. A srác barátnőjéről nem is beszélve... Na meg ha össze is jössz vele komolyan meg tudnál bízni benne a kapcsolaton belül? Én nagyon nem értem az embereket néha... :\
A kérdésedre válaszolva nem rontottál el mindent. Majd lép hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!