Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindent elrontottam?

Mindent elrontottam?

Figyelt kérdés
Adott egy pasi, van barátnője, és én, nekem is van barátom. De egyikőnknek sem az igazi. Neten ismertem meg, amiket írt az alapján nagyon szereti a nőket.. Tehát csajozik sokat. Elkezdtünk beszélgetni, és én úgy érzem már többet is akar, nem szimpla szexet. Még nem találkoztunk, de tervezzük, nagyon tetszünk egymásnak. Viszont bennem ott van, hogy valószínűleg nem csak nekem irogat, és tegnap írtam is neki valamit amit már megbántam.. Volt egy megjegyzése, hogy nagyon rajong a női testért, erre válaszoltam, hogy neked se lennék a barátnőd, mert mindig csajozol.. Szerintetek ezzel elrontottam mindent? Ezután még beszéltünk kicsit, aztán elbúcsúzott, már este volt, írtam hogy remélem nem bántottam meg, azt írta nem, de úgy érzem elrontottam..:( Normális válaszokat írjatok csak légyszíves! Köszi
2015. febr. 14. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaj mamám... Hány éves vagy? 15? Azért parázol... Ha a pasi ennyitől elmenekül, akkor az amúgy se jött volna össze.

Ellenben belezúgni olyanba, akivel soha nem is találkoztál (ráadásul úgy, hogy van pasid) orbitális looserség. Félreértés ne essék, neten ismerkedni nem gáz, de az élő találkozás hozhat még "meglepetést". Szóval várd meg, h élőben is olyan helyespaseeee-e, mint ahogy megálmodtad.

2015. febr. 14. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem rontottál el semmit! Sőt! Tudja így hogy nem fogsz bekavarni, mert ő se azt akarja hogy a barátnője légy, csak egy strigulát akar huzni utánnad!
2015. febr. 14. 08:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem 15 vagyok.. oké ha csak strigulát akar akkor mért nem ír..? Oké még korán van, de máskor ilyenkor már irogattunk..
2015. febr. 14. 09:01
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem írtam, hogy halálosan belezúgtam, csak félek hogy elcsesztem a lehetőséget, hogy találkozzunk élőben..
2015. febr. 14. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Furcsálom h senki sem hozta még fel, de én megkérdem. Miért ismerkedsz te neten ha van pasid? Illetve ha erre az a válaszod h már nem szereted őt, akk miért vagy még vele?

De a kérdésedre válaszolva, azzal amit írtál neki nem rontottad el. Igaza van az elsőnek, ha ettől eltántorodik, akk nem is akart tőled semmit...

2015. febr. 14. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Van az a szintű naivitás ami már szinte aranyos. Tudom, hogy bármit írhatok ide nem fogod elhinni kivéve ha azt írom amit hallani akarsz. Nem véletlenül van barátnője, gondolod neki nem kábítja a fejét? Vagy gondolod, hogy te vagy az egyetlen lány akit facebookon próbál felszedni? Csak tedd fel magadnak a kérdést mitől lehetnél neki különleges/egyedi a több facebookos csaja mellett ha még csak nem is találkoztatok soha élőben? Ugyan már...tényleg csak meg akar kapni és utána ennyi. Gondolom mondanom sem kell, hogy meg is érdemelnéd (ő is), hogy pofára ess. Nem vagy egyáltalán korrekt a barátoddal és ez nagyon gáz. Szegény gyerek megérdemelne egy olyan nőt aki tiszteli és szereti és nem egy olyat akinek az a legnagyobb baja ,h 1 pasi akivel még nem is találkozott vajon majd felszedi-e. A srác barátnőjéről nem is beszélve... Na meg ha össze is jössz vele komolyan meg tudnál bízni benne a kapcsolaton belül? Én nagyon nem értem az embereket néha... :\

A kérdésedre válaszolva nem rontottál el mindent. Majd lép hidd el.

2015. febr. 14. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!