Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerjem meg úgy a...

Hogy ismerjem meg úgy a lányt, hogy később több legyen belőle mint barátság? (Többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 8. Osztályos. Jött az iskolába egy új lány ő 7.es így nagyon nem találkozom vele.Eddig csak pár szót beszéltem vele de szimpatikus lány.Az ismerkedéssel nincsen bajom mert a humorérzékem mások szerint jó ezért könnyen eltudok beszélni bárkivel.De mivel mindig úgy viselkedek minden lánnyal mint a többi barátommal ezért nagyon jóba lettem veleük, de barátsàgnál egyikkel sem lesz több nagyon nagy valószínűséggel.Mivel nem ismerem annyira ezt a lányt és ő sem engem és mivel nagyon szimpatikus nekem össze szeretnék majd vele jönni.Azt tudom hogy elkell később hivnom valahova hogy legyen is valami, de előtte megkell ismernem, úgy, hogy ne barátként hanem többként tekintsen majd később rám.Szóval ebben kérem a segítségeteket, hogy milyen témákat hozzak fel, naponta kb hányszor beszéljek vele, miről.( tudom eléggé sok lett a de kötöszó ezért bocsi,és a hülye a kérdések de ez nagyon fontos nekem)

2015. febr. 13. 19:42
 1/2 Gtagal válasza:
Szia!Mindenképpen próbálj vele úgy beszélgetni,hogy róla,ezáltal megismered.Fontos,hogy ne hivd el túl korán.Onnan fogod tudni,hogy már elhívhatod,ha tudod minen örülne.Ha már sokat beszélgettél vele,és ismered,könnyebb lessz:D
2015. febr. 14. 09:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól!
2015. febr. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!