Uhm. Duci lanyok a 18. ev alatti fiukat nem is erdeklik? :/ kep lent.
edzek dehat mellbol semmi nem akar lemenni annyi hogy a labam lett izmosabb..de na itt van par kep..szeretnek egy baratot..nem dugo partnert..
ezek feloltozve ez meg nem..
[link] fekve ilyen a hasam..tudom csunya...es hogy a sovany kis mellu lanyok tetszenek manapsag a fiuknak..de normalid valaszokat..szerintetek hany kg minusz kene meg? koszonom elore a valaszokat!:)
Nem tudok erre mit mondani.
Olyan képed nincs esetleg amin látszik az alakod?
Egyikből sem rendesen kivehető.
Elsőn ugye ruha, 3ason a pulcsi árnyékol és fekve pedig minden mást.
Lányok kiestek, mi? :/
Szerintem meg tényleg jól nézel ki, alakra. :D Átlagban amúgy tényleg 18-19 éves kortól kezd tetszeni a srácoknak a kis husi, kiemeli a nőies formákat. Szóval ha mást nem, legfeljebb kicsit később lesz pasid, de onnantól le se tudod majd vakarni őket. ;)
Hat figyelj....
En lany vagyok de nekem ez mar borzadalyosan sok.
Rajtam is van 15 kg felesleg ugyhogy en nem itelkezem mert nekem is kene fogynom, de ami rajtad van az tuti van 20-25 kg plusz. Es ez mar nem keves, sot...
Szerintem tok mindegy hogy a pasiknak mi tetszik, mert onmagunknak kell eloszor megfelelnunk.
Ha te tetszel igy magadnak akkor szived joga :)
Ha viszont nem akkor tegyel ellene.
En voltam mar 49 kg is es en imadtam.Nagyon szep volt az alakom
Viszont ebben az 1 evben (lelki problemak miatt) felszaladt 15 kg amivel most nagyon kuzdok. Az en velemenyem szerint fogyhatnal picit azert. De ha te igy erzed jonak akkor... igy maradsz :)
165/ 64kg-s lany :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!