Lányok! Ti mit gondolnátok olyan fiúról, aki akaratotok
ellenére fogdos, és ha megpróbáltok ellenállni akkor
megüt?
Hát akkor mégiscsak hülye, már bocs. Ha szeretné őt a srác, akkor nem ütné meg, és nem erőszakoskodna vele, ezt épeszű ember nem tűrné el, és nem loholna egy ilyen ember után.
2015. febr. 12. 22:30
Ja és még oké, hogy azt hiszi, hogy a fiú szereti, de akkor se köteles neki megengedni mindent. Ha megengedi az ilyesmit, akkor csak önmagáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt.
2015. febr. 12. 22:31
A lány folyamatosan ellentmondásos üzeneteket küld a fiúnak, hisz egyszer fut utána, egyszer meg sérelmezi, hogy fogdossák. Normális fiú az ilyen lányt nem veszi komolyan, hanem otthagyja és kész. Ütni tilos. Mind a ketten zizik.
2015. febr. 12. 22:32
14/24 A kérdező kommentje:
Nem hülye, csak magányos. A környezetében kb senki nincs, aki szeretné. Ez az egy fiú van, aki törődött vele. Nem tudod, hogy mit hoz ki az emberből, ha azt érzi, hogy senki sem szereti.
Én is elég magányos pasi vagyok, de legalább eszem van. Nálam nem éppen a szeretet kifejezése az, ha valaki erőszakoskodik velem, és még meg is üt. Felőlem azt csináltok, amit akartok, pátyolgathatod is a csajt, akinek önmagától nincs annyi esze, hogy ilyen esetek után lelépjen, azt úgyse fogod tudni meggyőzni, de sok sikert, ha nem fáradsz bele.
2015. febr. 12. 22:35
16/24 A kérdező kommentje:
13#
Azt csak nekem mondta el, hogy mit csinál vele a fiú, és csak azért, mert én kérdezősködtem sokat, és összeraktam a darabkákat. Aztán meg kénytelen volt elmondani az egészet. Lehet, hogy szóba sem áll velem többet, ha meglátja, hogy ezt mind leírtam.
Gondolom fiatalok vagytok még.
Nagyon nem lehet leírni,hogy mit tesz az emberrel ha ilyen kapcsolatban akar élni. A szeretethiány nagy úr lehet, de józan ésszel kell gondolkodni!
Aki ilyen kapcsolatban benne marad és még teper is utána......hát nagyon meg fogja égetni magát.
Tudom,hogy saját hibákból tanulunk, de ez a fiú tönkre tudja tenni a barátnődet egy életre!
2015. febr. 12. 22:39
18/24 A kérdező kommentje:
Azért érdekes a hozzáállásod. Valaki idejön segítségért, te meg minden mondatodban lehülyézed azt, akin segíteni akar. Nem hogy inkább támogatnád, vagy valami... Az empátia szikrája sincs meg benned.
Támogasd te, te vagy a cimborája, engem nem érdekelnek olyanok problémái, akik nem segítenek magukon. Ehhez nem kell zseninek lenni, csak ki kellene állnia magáért a csajnak, de erre képtelen. Segíteni meg csak azon lehet, aki hagyja magát. Jobb esetben talán tanul majd a saját hibájából. Ha meg nem, akkor így járt.
2015. febr. 12. 22:43
20/24 A kérdező kommentje:
Akkor minek szólsz hozzá a kérdéshez?
Értelmesen leírtam, hogy mi ezzel a célom. Legkevésbé az hiányzott, hogy még te is lehülyézd szegény kislányt.
Kapcsolódó kérdések: