Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20év feletti vékony házias...

20év feletti vékony házias pesti vagy környéki lányok merre vagytok most épp?

Figyelt kérdés
:) 31ffi
2015. febr. 12. 01:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez a 39%os szerintem igen, nő. Kicsit ducibb nő, aki felvan háborodva a kérdéseden. Miazhogy vékony? Ménemjó a ducibb? Tipikus férfi vagy, fujjjjj. Meg a többi feminista szöveg. Na jóéjszakát. :3
2015. febr. 12. 01:45
 12/18 anonim ***** válasza:
# 10 - tiltsd le :-)
2015. febr. 12. 01:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Na, kérdező, definiáld legalább a vékony kategóriát, mert

ez is vékony

[link]

meg ez is vékony

[link]

2015. febr. 12. 01:50
 14/18 A kérdező kommentje:
bevágodni??:)) akar a f.....m bárkinél is bevágodni:))
2015. febr. 12. 01:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja, hogy nem ismerkedés volt a célod, hiszen bevágódni senkinél nem akarsz, csak népszámlálást tartasz. Értem. :-)

Újabban a KSH a gyakorira küldi az alkalmazottait kutatni? :-)

2015. febr. 12. 01:53
 16/18 A kérdező kommentje:
most ez miért jo hogy küldtél 30kgos beteg emberekröl képet? most komolyan éjjel kettökor ennyire unatkozol? nem fogom meg magyarázni a vékony szó fogalmát..itt tényleg csak hibbantak meg szüz tizenéves fiuk vannak??
2015. febr. 12. 02:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Nő is írt, de egyrészt bamba vagy, hogy észrevedd, másrészt a stílusoddal elérted, hogy még véletlen se vegyen komolyan téged. Kritizáld csak a válaszadókat, de aztán ne sírj, hogy nincs barátnőd.
2015. febr. 12. 02:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, én egy 30 éves nő vagyok, aki nem tud hízni, de rendszeresen mozgok, így izmot építek, szóval a megosztott képek közül már közelebb állok a második linkhez, mint az elsőhöz. Te viszont egy kötekedő, töketlen tuskó vagy, én az ilyenekből nem kérek, még barátként se, nemhogy társként. És remélem, a többi nőnek, akik meglátják ezt a pancser kérdést meg a buta válaszaidat, szintén van annyi eszük, hogy nem próbálkoznak veled. Azért jót szórakoztam, szóval köszönöm a műsort, üdv a legközelebbi kérdésnél, amikor majd azon fogsz siránkozni, miért nincs barátnőd. :-)

31 évesnek vallod magad, de itt inkább tűntél kisfiúnak mint férfinak.

Na, szép napot, én élvezem tovább azt a pár nap szabit, ami tavalyról maradt! :-)

2015. febr. 12. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!