20év feletti vékony házias pesti vagy környéki lányok merre vagytok most épp?
Ja, hogy nem ismerkedés volt a célod, hiszen bevágódni senkinél nem akarsz, csak népszámlálást tartasz. Értem. :-)
Újabban a KSH a gyakorira küldi az alkalmazottait kutatni? :-)
Kérdező, én egy 30 éves nő vagyok, aki nem tud hízni, de rendszeresen mozgok, így izmot építek, szóval a megosztott képek közül már közelebb állok a második linkhez, mint az elsőhöz. Te viszont egy kötekedő, töketlen tuskó vagy, én az ilyenekből nem kérek, még barátként se, nemhogy társként. És remélem, a többi nőnek, akik meglátják ezt a pancser kérdést meg a buta válaszaidat, szintén van annyi eszük, hogy nem próbálkoznak veled. Azért jót szórakoztam, szóval köszönöm a műsort, üdv a legközelebbi kérdésnél, amikor majd azon fogsz siránkozni, miért nincs barátnőd. :-)
31 évesnek vallod magad, de itt inkább tűntél kisfiúnak mint férfinak.
Na, szép napot, én élvezem tovább azt a pár nap szabit, ami tavalyról maradt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!