Hölgyeim: rokonszenves, elegáns férfi, ing, illatfelhő, amolyan igazi fiatalos üzletember stílus, ám kiderül, ő csak egy lakatos egy koszos üzemben. Ezek után mit teszel?
Szexibb egy munkásruhás pasi
Főleg a melegben félmeztelen huhh
Öltöny nem jön be.
Semmit. Egy nagy bank központjában dolgozom, ami tele van fiatal üzletemberekkel. Emlékszem, hogy amikor az első nap bementem, fura volt (az egyetemen még a tanárok se öltözködtek így), de ma már észre se veszem. Sőt észrevétlenül vettem fel én is ezt a stílust.
A párom viszont lakatos :D Elismerem, azt utálom, ha koszosan és agyonizzadtan jön haza, de szerencsére ő is, tehát ilyenkor az első útja a zuhany alá vezet. Utána meg inkább fel se öltözzön :)
Az általad vázolt helyzetben viszont, amikor a lakatos megpróbálja előadni, hogy ő üzletember, rögtön sarkon fordulnék, amint kiderül a valóság. Ennek egyszerű oka van: szerintem egy férfinak legyen önbizalma, tartása, és legyen egyenes, őszinte. Aki ilyen kamut ad elő, annak nyilván komplexusai vannak a munkája miatt. Ebből pedig kösz, de nem kérek.
(A párom soha meg se próbálta előadni, hogy más lenne, mint aki. És ez így is van rendjén, így beleszerettem elég hamar. Egy kamugépbe nem tudnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!