Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez jelent valamit?

Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam aki már kb. 1éve "figyelget". Vannak olyan órák amikor egymás mellett ülünk a suliba, és sokszor csak úgy hirtelen rám néz, és néz kb. 5-6 másodpercig, majd mikor visszanézek elkapja a tekintetét. Persze majdnem mindig tőlem kér,lapot,tollat vagy mást.:D Vagy ha hátrafordulok is látom, hogy néz. Ez persze semmit nem jelent, de volt egy szavazás hogy ki a legszebb lány és ő engem írt fel, de mondta is, hogy engem fog. Utána mondta hogy te vagy a legszebb lány az osztályba :D Aztán van,hogy tesi óra közben is odaszól valamit, amire én sokszor nem tudok mit mondani és csak mosolyog, meg vigyorog.

Amúgy egy nagyon helyes srácról van szó, csak éppen "testalkatilag" nem illünk össze,(én husisabb vagyok, ő vékonyka) neki se volt még barátnője és nekem se barátom.

Szerintetek bejövök neki? vagy csak bebeszélem? :D

18/L

2015. febr. 11. 21:49
 1/6 Didiiayer ***** válasza:
Szerintem elég valószínű, hogy bejössz neki. :)
2015. febr. 11. 21:54
 2/6 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű :D
2015. febr. 11. 21:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :D csak azt nem tudom hogy finoman hogy adhatnám tudtára hogy ő is nagyon bejön nekem :)
2015. febr. 11. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Bolints egyet, kacsincs rá
2015. febr. 12. 22:52
 5/6 rézevőfiamór válasza:

Suli után állítsd meg és mosolyogva közöld vele:

"Most pedig kísérj haza!"

És közben beszélgessetek.

2015. febr. 14. 01:05
 6/6 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy hogy fogadná :D a barátnőmmel megyek mindig reggel is a suiba és délután is haza. Bár a srác majdnem ott lakik ahol mi, de ő mindig előttünk megy jóval, soha nem vár meg minket, csak nagyon ritkán :\
2015. febr. 14. 16:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!