CSAJOK (csak csajok) szerintetek ez egyertelmuen arra utal hogy bejovok a csajnak?
Mar eleg reg ota ( tenyleg reg ota, kb 3 honapja) ugy erzem hogy a bankban az egyik ugyintezo csajnak bejovok, az alabbi dolgok miatt.
1. Ha bemegyek es sorszamot kerek a geptol, akkor 3 masodperc sem telik el es maris hiv, hogy mehetek. ( mindig hozza kerulok)
2. sokszor erdeklodott mar hogy mit csinalok pl szilveszter alkalmaval, az ujev utan pedig megkerdezte hogy milyen volt a szilveszteri buli.
3. 2 napja amikor megint ott voltam, valamikor este fele akkor megkerdezte hogy mar hazafele indulok - e, en pedig mondtam hogy meg elotte megyek vissza valahova es csak azutan megyek haza.
Ezutan pedig kb 5-6 percen keresztul teljesn hetkoznapi dolgokrol kezdtunk el beszelgetni.
4. semmi vicceset nem mondok soha, de megis nevetni szokott.
Ezek alapjan nyilvanvalonak gondolnatok azt hogy a valasz a kerdesemre az hogy igen, csakhogy en 20 eves vagyok, o pedig kb 25 eves lehet ( nem tudom pontosan).
Es az a problema hogy a kollegaja ( aki raadasul szinten csaj) mindig ott van mellette, es igy nem igazan tudom elhivni a sehova sem mert a masik noszemely folyamatosan hallgatozik ( ez pedig eleg zavaro).
Huuha ez aztan mar valoban egy olyan hiba ami miatt feltetlenul bele kell kotni a masik emberbe.
XD Sosem voltam 5-os helyesirasbol. :D
Bejössz neki. Nyilván való. Már csak az lenne nyilván valóbb, ha ő hívna randira téged.
Hívd el nyugodtan a barátnője jelenlétében. Mi csajok szinte mindent kitárgyalunk. A farkakat is. Szóval, ha sikerülne is egyedül elcsípned, a barátnője akkor is tudna mindent. Ne ezen parázz.
Hajrá!
25L
Nem nagyon látom értelmét ennek a saját névjegykártyának. :D
Csak azért hogy ráírjam azt a kérdést hogy van e kedve eljönni valahova.
Vagy nektek ez bejön ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!