Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell nyelves csókot...

Hogyan kell nyelves csókot adni egy fiunak?

Figyelt kérdés

2015. febr. 10. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
gyakorolj a kutyával otthon :DDD
2015. febr. 10. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mi a csók, tudod mi a nyelv, hát összekombinálod a kettőt.
2015. febr. 10. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
úgy mint ha egy lánnyal csinálnád
2015. febr. 10. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Miközben csókolóztok próbáld meg ledugni a torkàn a nyelved :) biztos siker ;)
 5/8 A kérdező kommentje:

Ideillő és normàlsi vàlaszok

Köszönöm!!!

6/8 anonim ***** válasza:
94%

Például:

Álltok egymással szemben, a hátát öleled, közelebb mész hozzá. Elkezded az egyik kezeddel a mellkasát simogatni, majd felljebb csúszol a nyakra, majd az arcra. Hüvelykujjal simogatod az arcát, a fülcimpája a mutató- és középső ujjad között van, így simogatáskor azt is birizgálod kicsit. Mindkét kezeddel átöleled a nyakát, hátul simogatod a tarkóját, beletúrsz a hajába. Közben tartod a szemkontaktust, mosolyogsz rá, néha lepillantasz a szájára. Majd egyre közelebb kerülsz a fejeddel is hozzá, lecsukod a szemed és finoman az alsó ajkát a két ajkad közé veszed, gyengéden puszilgatod, esetleg picit megharapod és meghúzod. Utána jobban rátapadsz, kinyitod a szád, ő is az övét ki fogja, félúton találkozik a nyelvetek. Közben öleled a nyakát, simogatod az arcát, mellkasát, ahogy jól esik. A nyelvetek hegye köröz a másik nyelve körül. Majd megint ajakpuszilgatás, aztán mélyebbre nyújtod a nyelved a szájában, az ő nyelvének a tetejét simogatod.

Így kell nyelves csókot adni, legalábbis én így szoktam :) Arra vigyázz, hogy ne a manduláját akard elérni, mert az kicsit már undi, meg fura, ha bele akarsz bújni a szájába mindenestül, és a nyelveddel csak a nyelvéhez érj, meg a száján belül, mert ha az ajkához érsz a nyelveddel, akkor történik az általában, hogy nagyon nyálas lesz az egész és minden csöpögni kezd.

Remélem, elég kimerítően és érthetően leírtam a dolgot :)

2015. febr. 10. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi ez nagyon pontos válasz volt :)
2015. febr. 12. 22:02
 8/8 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy nem rögtön teszem át a nyelvem elötten csókolgatjuk egymást de utána a nyelvvem is hozzáadom . Szeretem én kezdeni a nyelvezést egy fiú úgysem utasítja vissza. de szerintem ez annyira érzésből jön hogy nem lehet megtanítani hogyan csináld ,mindenkinek megy;)
2015. febr. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!