[Meleg] Most ez a viselkedés mi osztálytársam érhetetlen?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy padtársam nagyon bejön meg minden, már egyszer tisztáztuk egymásközt hogy hetero nem akar semmit. Oke tudomásul vettem, teljesen barátként kezelem.... erre ő egy hónapra rá órákon fogdossa magát tudja hogy nagyon izgat a dolog, aztán a lábával basztat van hogy a combját átrakja a pad alatt az enyémre stb, folyamatosan piszkál emelett->(lökdös, szúrkál csípdes mit tudom én mi) Másodszor is felhoztam neki a témát akkor is azt mondta hogy nem meleg, (van azóta barátnője is) oké megint felfogtam kb 1 hónapig nagyon jóba voltunk, két legjobb barát.... Aztán most már megint kezdi ezeker a dolgokat... Volt hogy már elültem, aztán folyamatosan bámul meg ha van alkalma akkor beszólogat csak hogy fiyeljek rá. Na ez most mi?2015. febr. 10. 13:54
11/12 anonim válasza:
Szerintem azt akarja hogy leszopd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!