Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van értelme "küzdeni" egy...

Van értelme "küzdeni" egy kapcsolat elindításáért?

Figyelt kérdés

most nem arra gondolok, hogy küzdeni egy kapcsolatért, mert azt nyilván kell. Arra gondolok, hogy az, hogy közel kerüljünk a lányhoz, azért kell e, érdemes.

Mert sokszor kapjuk mi pasik azt a kritikát, hogy nem küzdünk. Nekem 2x volt ilyen:

- alig ért rá, sosem volt ideje, hiába irtam újra és újra. Aztán egyszercsak "kapcsolatban" lett

- küzdöttem a lányért, mivel rendesen nem tudott elküldeni, tovább csináltam, hátha csak egy "pici" hiányzik. Aztán úgy mondta nekem, hogy egy pasiért ment ebbe+abba a buliba...

tapasztalatok? Persze megkaptam már, hogy nem adom e fel túl könnyen - de mit is kezdjek egy olyannal, akivel megbeszélem hogy itt várom, aztán úgy látom, hogy a barátnőivel távozott...

2015. febr. 10. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogyha egy lánnyal nem jön össze a randi hosszú hetekig, főleg az ő hibájából, akkor ott pasi van a dologban. Én ilyenkor továbblépek
2015. febr. 10. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Valami hiba van a kommunikációdba. Szerintem.

Ha nekem bejön egy srác, de még nem akarok vele összejönni, azért vannak jelei, hogy érdeklődön iránta.

Pl elmegyek, ha elhív randira. Ha nem tudunk beszélgetni akkor felajánlok más kommunikációs csatornát vagy időpontot...stb.

Sok férfinál azt szúrom ki, hogy nem tudja hányadán áll a nővel, csak reméli, hogy valami lesz.

Pedig az egy kulcsfontosságú dolog, hogy tudd: érdemes-e bevenni a várat, vagy hiába küzdesz meg a sárkánnyal úgyse nyitja ki a tornyot a királylány.

2015. febr. 10. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkább méltóságod lehetne, ne fuss olyanok után akik láthatóan le se...
2015. febr. 10. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt nem értem...ha elvileg a nők tudnak jobban kommunikálni...akkor miből állna nekik megmondani világosan, hogy "hé te lúzer, kattanj le rólam!"...nem, ehelyett játszák az eszüket meg hülyét csinálnak a pasiból...szánalom
2015. febr. 10. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben szerintem nem érdemes. Eleve ott kezdődik a dolog, hogy a lánynak megvan a maga élete, amiben bizonyára más hímneműek is szerepelnek. Ha valaki jobban érdekli, mint te, azt azzal tudja jelezni, hogy például nem ér rá, nem válaszol, vagy csak ímmel-ámmal.

Gondolom, nem jelzed egyértelműen, hogy mit akarsz, mert akkor a lány is egyértelműen tudna reagálni. Ha hozzám egy pasi kedvesen, kvázi barátilag közeledik, akkor nem fogom azt mondani, hogy figyi, nincs esélyed, mert nem is próbálkozik be. Ha randira hív, akkor megmondom, hogy bocs, de nem jössz be, más érdekel, stb. stb.

Vannak pasik, akik nem akarnak érteni a szóból... nekem például most van egy olyan "hódolóm", akinek már próbáltam többször finoman jelezni, hogy nekem nem jön be a stílusa, nem érdemes erőltetnie. De tovább próbálkozik, magyarázkodik, hogy akkor majd másképp, meg lassabban próbál becserkészni. Jeleztem, hogy másokkal is ismerkedem, akikkel inkább érzem a közös hullámhosszt. Ez se zavarja. Én úgy érzem, mindent megtettem, de ha ő nem akarja megérteni az elutasító jelzéseket, akkor nem tehetek róla. Most ilyenkor mit lehet tenni? Egyáltalán ne kommunikáljak vele? Én nem vagyok az a fajta, aki letilt valakit csak azért, mert nem az esetem. Próbálnám neki elmagyarázni, mi a helyzet, de nem akar belőle érteni. Ha ezek után letiltom, vagy összejövök valakivel, akkor úgyis én leszek a bunkó...

Olyan szerintem nincs, hogy "csak egy pici hiányzik". Vagy bejön valaki alapból, vagy nem. Ha igen, akkor adom alá a lovat, és figyelem, hogyan reagál. Ha meg nem, akkor udvariasan, távolságtartóan reagálok. Ilyenkor szerintem felesleges erőlködni (pasinak is, nőnek is), mert ha valakinél csak egy pici hiányozna, mindig lesz 3-4 másik, akinél az a pici sem hiányzik, és előbb keresek új jelöltet, mintsemhogy megvárjam, hogy az a pici meglegyen.

2015. febr. 10. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Küzdeni o_O!? Nagyon nem szeretem ezt a megfogalmazást és helytelen is. Küzdeni csak karddal és pajzzsal felvértezve. Ez egy két szereplős történet. Ahol csak az egyik fél teper, ott nem lesz semmi sem működőképe. Egy zkapcsolat kialakításában és fenntartásában ugyanakkora szerepe van nőnek és férfinak egyaránt. Aki meg várja a sült galabot
2015. febr. 10. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt:

Aki meg várja a sült galambot, ne csodálkozzon amikor hoppon maradt. Senkinek nincs kedve olyannal ismerkedni, aki azt sem tudja mit akar.

2015. febr. 10. 13:32
 8/10 PearlDiver ***** válasza:

Hát nekem is volt már hasonló tapasztalatom, és azt kell mondjam, hogy ha a lány ennyire nem akar ráérni hogy veled találkozzon, akkor vagy a személyed nem szimpatikus neki, vagy a közeledésed módja, vagy simán tényleg csak annyi mindent csinál hogy nincs ideje randizni (van ilyen is, bár ha olyan magával ragadó lennél, megoldaná).

Kérdésedre válaszolva, igen, van értelme "küzdeni" egy kapcsolat elindításáért, mert a határozottság igenis imponáló, és ha egy olyan lánnyal vagy határozatlan, aki amúgy szívesen menne veled randizni, lehet hogy pont ez tántorítja el.

Mindenesetre ha nem vagy közönséges, hanem szellemes és férfias, és a lány még így sem reagál érdemben, akkor ne vesztegess rá fölöslegesen energiát.

2015. febr. 10. 13:35
 9/10 Költőnő? ***** válasza:
100%
van olyan h érdemes egy lányért küzdeni, meg van olyan h hülyeség mert csak Te nem veszed észre h felesleges... Veled mkét esetben ez utóbbi történt.
2015. febr. 10. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges küzdeni egy nőért még ismerkedés folyamán sem. Fentebb is írták (talán a #6-os hozzászólásban), hogy kétoldalú a dolog, és totálisan igaza van. Ha nem látom, hogy a nő érdeklődik, s csak én keresem, én teperek érte, akkor gyorsan lekoccanok. Általában jó döntésnek szokott bizonyulni. Hetekkel később rám írnak (mi van velem, hiányzom nekik stb.) a szokásos behülyítős szöveggel, de azokra már nem szoktam reagálni.
2015. febr. 10. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!